Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki lehet szeretni egy ismeretlen emberből csak azért, mert híres?
Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy szerelmes lettem egy híres magyar férfiba, aki jóval idősebb nálam. Tudom, hogy sokan azt fogják írni, hogy „ismeretlenül ez lehetetlen”, „nem kell elfelejtened, hiszen nem is ismered” stb. Elég hihetetlenül hangzik, de egyszerűen minden nap Rá gondolok, folyamatosan az Ő filmjeit és képeit nézegetem, rendszeresen járok az előadásaira, bár nagyon keveset szerepel.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Hogy tudnám elfelejteni? Hogy tudnék kevesebbet gondolni Rá? Aki volt ilyen helyzetben (esetleg össze is jött a kedvencével), hogy alakult az élete? El tudta felejteni?
Nagyon szépen köszönöm a normális és kulturált válaszokat, további szép estét kívánok mindenkinek! :-)
10:34 Nem, ugyanis ő hozzá komolyabban hozzá sem mernék szólni.
:D
Ráadásul nem vagyok jártas a Twitter használatában... (néha pedig nem ártana).
Nem tudom kire gondolsz, így gondolom nem találtad el. :)
Mindegy, mivel úgysem tervezem elárulni senkinek, a témát lezártnak tekintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!