Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ki lehet szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki lehet szeretni egy ismeretlen emberből csak azért, mert híres?

Figyelt kérdés

Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy szerelmes lettem egy híres magyar férfiba, aki jóval idősebb nálam. Tudom, hogy sokan azt fogják írni, hogy „ismeretlenül ez lehetetlen”, „nem kell elfelejtened, hiszen nem is ismered” stb. Elég hihetetlenül hangzik, de egyszerűen minden nap Rá gondolok, folyamatosan az Ő filmjeit és képeit nézegetem, rendszeresen járok az előadásaira, bár nagyon keveset szerepel.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Hogy tudnám elfelejteni? Hogy tudnék kevesebbet gondolni Rá? Aki volt ilyen helyzetben (esetleg össze is jött a kedvencével), hogy alakult az élete? El tudta felejteni?

Nagyon szépen köszönöm a normális és kulturált válaszokat, további szép estét kívánok mindenkinek! :-)

2011. júl. 10. 21:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom aki nem tapasztalt meg TÉNYLEG szerelmet híresség iránt az csak azt tudja mondani hogy rajongás volt.

Én 16 voltam mikor ugyan ez megtörtént, igaz nem magyar hírességbe, de rossz volt rádöbbenni hogy ez aztán nem rajongás...8 hónapig tartott, volt mikor minden nap sírtam vagy 5×, csak ő volt a fejemben, sírva feküdtem le és keltem fel. Már lassan minden rá emlékeztetett, ha hallottam a dalait (zenész, énekes) főleg a lassú számokon is elsírtam magam, ha néztem videón mosolyogva néztem mintha komolyan a szemem fényét látnám, ha hírbe hozták vmi csajjal teljesen magam alatt voltam. Elég rossz volt úgy hogy még nem is beszélhettem erről senkinek, mert nem hiányzott mások véleménye amit sejtettem h mik lehetnek. Furcsa mert mikor már éreztem h magamba roskadok, egyik nap észrevettem hogy egy ideje kevesebbet gondolok rá vagy épp egy napig se, aztán ráeszméltem hogy kiszerettem belőle.

De még így is ő volt az első akibe igazán szerelmes voltam, úgy, hogy nem is találkoztam vele, nem is ismertem, megláttam, és megszerettem. Viszont azóta ő a példaképem és ő az akire felnézek.

Most 18 vagyok, ugyan azokat érzem csak most nem egy híresség iránt.

Tudom hogy az szerelem volt, nem rajongás, fellángolás.

2011. júl. 10. 21:50
 22/45 anonim ***** válasza:
46%
légyszi írd már le a nevét:) nagyonnagyon kiváncsi vagyok
2011. júl. 10. 21:53
 23/45 anonim ***** válasza:
46%
Nem vagy szerelmes. Ez csak rajongás, és majd elmúlik, főleg ha még ilyen fiatal vagy :)
2011. júl. 10. 21:54
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy amerikai hírességbe szerettem bele és azóta is levelezünk, mobilozunk.

Szeretném jelezni, hogy nagyon hasznosnak találom a a 21:50-s lány válaszát. Nálam is így történt az ilyesmi, hogy egyszer csak arra eszméltem, hogy már nem is vagyok belé szerelmes, x napja nem is néztem róla egy képet sem.

Sajnos most nem így történt, már évek óta tart. Ettől függetlenül megpróbálom félretenni és én is csak példaképként tekintek rá. Van mással is kapcsolatom, sokszor szeretem is az illetőt szerelemből. Mindaddig, amíg nem jön a képbe a híresség addig ez rendben is van.

2011. júl. 10. 22:03
 25/45 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem Fenyő Iván :DDDD:D
2011. júl. 10. 22:29
 26/45 A kérdező kommentje:
Kedves 22:29-es válaszoló! Miből gondolod, hogy Fenyő Ivánról van szó? :)
2011. júl. 11. 09:52
 27/45 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, de miért került át a kérdésem ebbe a témakörbe?! :(
2011. júl. 11. 09:57
 28/45 anonim ***** válasza:

Nem tudom, csak tippeltem:DD

Ő játszik folyamatosan beképzelt, öntelt karaktereket. :))

2011. júl. 11. 10:19
 29/45 A kérdező kommentje:
Igen, eltaláltad. Fenyő Ivánról van szó... :(
2011. júl. 11. 10:32
 30/45 anonim ***** válasza:
de durva, én is ő rá gondoltam először:D
2011. júl. 11. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!