Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ki lehet szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki lehet szeretni egy ismeretlen emberből csak azért, mert híres?

Figyelt kérdés

Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy szerelmes lettem egy híres magyar férfiba, aki jóval idősebb nálam. Tudom, hogy sokan azt fogják írni, hogy „ismeretlenül ez lehetetlen”, „nem kell elfelejtened, hiszen nem is ismered” stb. Elég hihetetlenül hangzik, de egyszerűen minden nap Rá gondolok, folyamatosan az Ő filmjeit és képeit nézegetem, rendszeresen járok az előadásaira, bár nagyon keveset szerepel.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Hogy tudnám elfelejteni? Hogy tudnék kevesebbet gondolni Rá? Aki volt ilyen helyzetben (esetleg össze is jött a kedvencével), hogy alakult az élete? El tudta felejteni?

Nagyon szépen köszönöm a normális és kulturált válaszokat, további szép estét kívánok mindenkinek! :-)

2011. júl. 10. 21:09
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom megítélni pontosan, hogy milyen ember így ismeretlenül. Hallani, olvasni Róla jót is, rosszat is, de én ahányszor találkoztam Vele, nagyon kedves, udvarias, készséges, figyelmes volt.
2011. júl. 10. 21:34
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a 10-18 lányok nagy része átesik ezen, el fog múlni... én a tanáromba voltam szerelmes lol, és azt hittem, ebbe fogok beleghalni, de nem így lett.
2011. júl. 10. 21:36
 13/45 A kérdező kommentje:
Ha gondoljátok, majd megírom a nevét, és akkor örülnék ha elmondanátok, milyen embernek gondoljátok! :-)
2011. júl. 10. 21:38
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szerelem, hidd el! Én azok közé a (régi) tinikhez tartozom, aki bevallja, hogy volt "szerelmes" sztárba. a valóságban ennek semmi köze ahhoz.
2011. júl. 10. 21:38
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Én egy amerikai hírességbe szerettem bele. Nekem is azt tanácsolták, hogy gondoljak arra csak azt a képet szeretem, amit magáról mutat. Gondoltam lehet, hátha kiszeretek belőle, nagy nehezen kiderítettem az elérhetőségét és elkezdtünk levelezni. Nem kell mondanom, még inkább beleszerettem. Mondjuk nekem nem marad más, minthogy elfelejtsem, mert saját neméhez vonzódik.

Olyan rossz, hogy megtörténhet ilyesmi. :) Inkább ne is szeretne bele az ember hírességekbe.

Egyébként nekem eddig csak egyetlen dolog vált be ilyenkor. TŐLE KELL HALLANOM, HOGY NEM SZERET ÉS NEM ÉRDEKLEM. Máskülönben képes vagyok a végtelenségig utána járni.

Lehet hülyén hangzik, de ha már nagyon nem bírod említsd meg az illetőnek, hogy érzel. Ha el fog utasítani fájni fog ugyan egy kicsit, de végre továbbléphetsz.

Bár ha még kiskorú vagy érdemes lenne várni, amíg betöltöd a 18-at.

2011. júl. 10. 21:39
 16/45 anonim ***** válasza:
64%
ki az?
2011. júl. 10. 21:42
 17/45 anonim ***** válasza:
64%
Ki az??:D
2011. júl. 10. 21:46
 18/45 anonim ***** válasza:
65%
Ha még tini vagy, elég nagy az esély rá, hogy ez el fog múlni. A tinik nagy része egyébként is átmegy ezen, nyugi... ja, és én is tinikoromban mindig 10+ évvel idősebb hírességekért rajongtam (mondjuk most 22 évesen sem a közvetlen korosztályom jön be :P).
2011. júl. 10. 21:48
 19/45 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, de nem merem leírni... :( Mindenkitől elnézést kérek; azt hittem, hogy nem nagy dolog leírni egy egyszerű nevet, de az... :( Mégegyszer elnézést!
2011. júl. 10. 21:48
 20/45 anonim ***** válasza:
30%
Akkor linkelj egy képet róla :D Azzal is megelégszünk :)
2011. júl. 10. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!