Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki lehet szeretni egy ismeretlen emberből csak azért, mert híres?
Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy szerelmes lettem egy híres magyar férfiba, aki jóval idősebb nálam. Tudom, hogy sokan azt fogják írni, hogy „ismeretlenül ez lehetetlen”, „nem kell elfelejtened, hiszen nem is ismered” stb. Elég hihetetlenül hangzik, de egyszerűen minden nap Rá gondolok, folyamatosan az Ő filmjeit és képeit nézegetem, rendszeresen járok az előadásaira, bár nagyon keveset szerepel.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Hogy tudnám elfelejteni? Hogy tudnék kevesebbet gondolni Rá? Aki volt ilyen helyzetben (esetleg össze is jött a kedvencével), hogy alakult az élete? El tudta felejteni?
Nagyon szépen köszönöm a normális és kulturált válaszokat, további szép estét kívánok mindenkinek! :-)
Dehogy nézlek bolondnak, ugyan már :)
Egy időben én is odáig voltam érte. Pont azért, mert ő nekem hűvösnek tűnik, és én azt szeretem. De azért bőven nem voltam belé szerelmes. De hát én már annyi, meg annyi híres pasiért voltam oda, hogy megszámolni nem bírom. Mostanában már nem igazán, inkább maradok a magmafajta "pór népnél" így 16 évesen. Ne izgulj, úgyis jönni fog egy elérhetőbb rendes helyes srác ;-)
De ha nagyon zavar az, hogy szereted F.I.-t, akkor talán az a megoldás, hogy nem mész oda, ahol ő is ott van. Tudom, tudom. Mondani mindig könnyebb....:S
Egyébként(ha szabad tudni), mennyivel vagy 18 alatt?
(az első, aki F.I.-ra tippelt.)
Nagyon köszönöm a kedves választ! :) Nagyon jól esik, hogy anyukámon kívül valaki más is megért (mert az ismerőseim nem). Négy évvel vagyok 18 alatt, szóval idén voltam 14 éves.
Különben várom még a válaszokat, ha valakinek van mondanivalója! :)
Én azthittem szőke andrásról beszélsz!:D
Am meg kifogod nőni ezt!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:39
Bocsi, de én már erre is kíváncsi vagyok. Te kibe voltál? :D
Én Gale Haroldért vagyok oda :)
23:17
Nincs az a pénz, hogy bárkinek is elmondjam! :D Amúgy nem csak voltam, most is szeretem. De hát egyszer majd csak változik ez is, nem tudok úgysem mit csinálni.
:DD Gale-t én is kedvelem! Emlékszem mikor először láttam a QAF-ot még inkább kedveltem. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!