Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális lányok hová lettek? :\

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányok hová lettek? :\

Figyelt kérdés
Vagy most tényleg ez a normális, hogy minden csajt egy ilyen divatmajom, alfahim "levasalomahajam+csönacithordok" müb*zival kell látni? rendesen nem birom már ezt !
2011. júl. 10. 20:07
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
Baromság itt a pénzen lovagolni.Szerintem ebben az időben mindenkinek lehetne már annyira előrelátása, hogy nem párba hanem egyedül tervez pénzügyekben is. Jöhet a nagy Ő, de tapasztalatból a bankszámlámat akkor sem osztanám meg vele bármilyen nagy a szerelem...Nem minden lány megy a pénzre, csak eddig rosszak a tapasztalataid. Ha tudnád hány srác hívott meg italra és hányszor volt hogy a végén nekem kellett mindkettőnk piáját kifizetni. Sajnos a nők egy része lesüllyedt, a normálisabbja meg itt küzd hogy meggyőzzön titeket, hogy vannak még csodák:)
2011. júl. 22. 20:40
 32/44 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy k*rva gáz hogy itt siránkozik mindenki, köztük énis :D csak a magány hülye dolgokat hoz ki az emberből, és mindenki hibás csak ő nem.. én tisztába is vagyok ezzel, csak a másik oldalon motoszkál pár f*szság az agyamban, aminek nagyrésze csak arra van hogy megnyugtasson hogy nem nem neménvagyok a hibás, a világ összeesküvött ellenünk, pedig ez nagy baromság. mire is jó egy anonim oldal, többet segitek magamon a saját kommentjeimmel mint a hozzászólókéval :D. Ez is csak azt mutatja felesleges és esélytelen mástól várni a megoldást, vagy a világot hibáztatni, az ellen ugyse tudunk mit tenni, és nem is kell. Magába kell mindenkinek változtatnia ha valami baja van. Ennyi mára a bölcsesség Tőlem Nektek, köszönöm a figyelmet. ;)
2011. júl. 22. 20:45
 33/44 TOMAtm ***** válasza:
ez a divat most.én lesz*rom.
2011. júl. 22. 21:01
 34/44 anonim ***** válasza:

20:13-as vagyok. Igen, még nem találtam meg a párom, szerintem nem egyszerű a mai világban. Nyitott vagyok bármikor az ismerkedésre, szerintem helyzettől és helytől független. Akár itt is lehet írni nekem e-mail üzenetet (ha csak egy kedves válaszoló, vagy valamelyik admin nem törli ezt a hsz-emet)...

28/F

2011. júl. 22. 21:09
 35/44 anonim ***** válasza:
én szerintem normális vagyok... szeretem ha kivagyok sminkelve meg ilyenek de ha véletlenül nem úgy áll a hajam vagy valami nem kezdek el rikácsolni :D nem cigizek nem iszok.. kedves vagyok normális és szerelemre vágyik.. ez normális? :O :D
2011. júl. 22. 21:19
 36/44 anonim ***** válasza:
vagyis kedves vagyok és vicces* :)
2011. júl. 22. 21:20
 37/44 A kérdező kommentje:
ja nagyábol ez lenne a normális kategória.. :D
2011. júl. 22. 21:25
 38/44 anonim ***** válasza:
juhéé :D
2011. júl. 22. 22:49
 39/44 A kérdező kommentje:
örülök hogy örülsz :) :D hivatalosan is normalisnak lettél besorolva ;) ha igy folytatod, idén jön hozzád a mikulás is :))
2011. júl. 22. 23:00
 40/44 anonim ***** válasza:

- Normális lányok hová lettek? - 1960-as évek

"Mindnek csak az olasz pasi kell. Vagy soha nem adja be a derekát házassá előtt." Hülye divat ...

- Normális lányok hová lettek? - 1970-as évek

"Mindnek csak akkor kellesz ha van autód. (Nem Trabant!)"

Hülye divat ...

- Normális lányok hová lettek? - 1980-as évek

"A Ladás-s é GMK-s KFT-s pasik mindenkit meg-kur-nak." "Minden nő kur-va."

Hülye divat ...

Normális lányok hová lettek? - 1990-as évek

"A BMW-s vállalkozó pasik mindenkit meg-kur-nak." "Minden nő kur-va." Hülye divat ...

Normális lányok hová lettek? - 2000-as évek

Legyél kigyúrt, gazdag, diplomás és legyen lakásod és jó autód. Mert különben csak a futottak még kategóriában leszel.

Normális lányok hová lettek? - 2010-as évek

...

2011. júl. 22. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!