Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lettek a normális lányok?
Őszintén...szerintem jómagamat beleérve a fiatalok nagy része normális kapcsolatra vágyna...
De a korunkbeli lányok mint akik be vannak kattanva loholnak a divat után és ha a példakép sz*pik egy discoWC-ben , akkor neki is feltétlenül meg kell tennie...
Léteznek még normális csajok? :) 16/F
léteznek, csak kevesen. az egy korosztállyal későbbiek se sokkal külömbek, nyugodj meg...
28F
Vannak még. Saját tapasztalat. :D
17/L
énis tanusíthatom.. :) normális lány vagyok..
tartós boldog kapcsolatban, sohasem csaltam meg egy barátom se, bulizok de ésszel és nem sok piával és szexxel wc-ben szopással. táncolok éneklek verseket írok.. és kevés az ilyen lány, de van.. :)
Hiszem ha látom...
Régóta keresek normális lányt, de eddig mindig rossz helyen jártam.
Eléggé untat a dolog hogy mindenki füvezik, alkoholista, dohányos meg stb. Ezek nélkül mért nem lehet????
tudomtudom...nekem vannak nagy igényeim.... mint mindig-.-
(bocs, csak már nem igazán hiszek abban h itthon ilyesmi még létezik h normális nő.)
20/F
kézcsókom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!