Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lettek a normális lányok?
Őszintén...szerintem jómagamat beleérve a fiatalok nagy része normális kapcsolatra vágyna...
De a korunkbeli lányok mint akik be vannak kattanva loholnak a divat után és ha a példakép sz*pik egy discoWC-ben , akkor neki is feltétlenül meg kell tennie...
Léteznek még normális csajok? :) 16/F
Léteznek normális lányok..én is az vagyok :P
Nem járok bulikba (még korai nekem), jól tanulok, nincs kint a fél s*ggem, mellem, nem cigizek, nincs hetente új pasim, sőt még nem is volt és ez nem zavar.. majd jön a szerelem, amikor jönnie kell. Nem akarok fűvel-fával "összekerülni".
Rajtam kívül még sok-sok normális lány van, csak észre kell venni őket, nem mindig a hisztis p*csákra kell figyelni.. ;)
15/L
Barátnőm cigizik, ritkán de iszik, csak akkor van kint valami gömbölyded testtája, ha teszek róla. Nem füvezett még és valószínüleg benne lenne egy discoWC-ben szopásban, de csak velem (még sosem voltunk diszkózni együtt). Értelmes, okos lány és neki is megvannak a maga problémái. Mindketten egyetemre járunk már és lassan egy éve leszünk együtt.
Szerintem az én oldalamon lévő is normális lány. :)
20/F 19/L
És még én érzem magam normálatlannak hogy nem járok el bulizni!? :D
17/L vagyok és az egész nyaramat kb munkával töltöm..
jó lenne néha egy kis kikapcsolódás, de inkább dolgozom mint hogy beálljak a cigizős piálós csajok közé..
Nekem is hasonló a gondolkodásom csak az ellenkező nem felé is! hová lettek a normális pasik?..mondjuk én ismerek egy párat aki normális..néha beszélgetek velük ilyen dolgokról .de már igazából magam sem tudom mi lenne a jobb? menjek éjszakába nyúlóan "partyzni" és sza*jak bele mindenbe.. vagy pedig legyek tele stresszel?
Sokan csak a divat miatt csinálják mert hogy milyen menő minden nap beb*szni , de én a jövőmért dolgozom hogy ne kopasz p*csával induljak el az életben...
Köszönöm a válaszokat. :)
Én magam sem értem hogy miért lenne az "szégyen" ha egy lány tanul és okos , kedves, szerény...
Pl saját tapasztalat alapján egyedül vagyok srác az osztályomban (végzős fodrász vagyok), és 32 nő közül kb 1 aki értelmes...kissé furcsa az arány sajnos.
De örülök hogy ennyi lány írt és egyetért. :)
Óó .. :D és nem akarod véletlen megcsinálni a hajam úgy is már régen el akartam menni fodrászhoz xD
00:10 voltam :)
:) Sokan mondják h csináljam meg :)
Ömm igazságszerint ha már ittartunk a szakma nemnagyon érdekel, csak a pénz amit érte kapok majd , amiből fejleszthetem a zenei karrierem (rock zenekar ) :)
egyre jobb :) 17/L
de csak viccelődtem nyugi..:D
Cigizek.Néha eljárok bulizni.Nem vagy jeles tanuló sem.Szoktam néha inni.De rendes lány vagyok.Szerintem nem ezek határozzák meg ezt a fogalmat.: D
16L
Utolsó vagyok.
Hozzáteszem,hogy persze nem sz*opok le senkit wc-ben(meg sehol)nem is kefélek az egész világgal.
DE:
megértő vagyok,kedves,nagyon tudok szeretni,engem is tudnak viszont szeretni.Nagyon(!!!)megbízható vagyok,és imádom a barátaimat.Imádok olvasni,filmezni.Szeretek nevetni.Nem szoktam sírni(nagyon(!!!) kivételes esetekben).
Szerintem én rendes lány vagyok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!