Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális lányok hová lettek? :\

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lányok hová lettek? :\

Figyelt kérdés
Vagy most tényleg ez a normális, hogy minden csajt egy ilyen divatmajom, alfahim "levasalomahajam+csönacithordok" müb*zival kell látni? rendesen nem birom már ezt !
2011. júl. 10. 20:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
Legyen jó munkád, pénzed és vegyél egy szép mercit. Előkerülnek!!! -)
2011. júl. 22. 19:30
 22/44 A kérdező kommentje:
hehehe
2011. júl. 22. 19:47
 23/44 anonim ***** válasza:

jogos a kérdésed, de már annyi ilyen kérdés van:) én magamat nem tudom, a normális kategóriába soroljam-e, de nekem egy átlagos, igazán hosszú hajú, melegítőt, sima farmert kedvelő barátom van, és ha csőnacis fiút látok, kigáncsolni tudnám. nem szeretem a divatot, 1-2 elem tetszik belőle, de nem élek velük. most akkor normális vagyok?:D

16/L

2011. júl. 22. 20:00
 24/44 anonim ***** válasza:
én viszonylag normálisnak tartom magam... megpróbálom észrevenni a normális csajokat nem csak a "cicababákat"... jahh és nem vagyok az a típus aki egyből nemet mond, még senkit sem küldtem el soha... és még se akadok rá/akad rám senkire/senki... ez van :) de vannak még rendes lányok és fiúk is csak kevés ;)
2011. júl. 22. 20:09
 25/44 anonim ***** válasza:
Hát mit is mondjak:/talán azt, hogy normálisnak gondolom magam, nem vagyok cica baba se pláza cica, csak az a baj, hogy a fiúk nem veszik észre az ilyen lányokat....nem mindenki tökéletes, én sem vagyok az és ezt nem félek bevallani!! :D*
2011. júl. 22. 20:12
 26/44 anonim ***** válasza:

Normális lányra vágyom én is. Kár, h kihalófélben vannak.

F/28

2011. júl. 22. 20:13
 27/44 anonim ***** válasza:
utolsó!28 évessen még nem találtál normális lányt? húú, másnak ilyenkor már gyereke van( mondjuk a kettő nem zárja ki egymást)
2011. júl. 22. 20:17
 28/44 anonim válasza:
Hát ezaz!énis ezt kérdezem%hogy hova lettek inkább a normális fiúk?!?:/mondjuk énis belátom hogy mostmár egyre több a K*rva mitne mondjak...:/már SoRrY...
2011. júl. 22. 20:19
 29/44 anonim válasza:

Biztos hogy ebben az őrült világban elég nehéz megtalálni a hasonló, felfogásban hozzád közelálló párt. Nem tartom magam butának, se csúnyának. (Szeptemberben kezdem a doktorim, és tavaly Horvátországban szépségversenyt nyertem 10 különböző nemzetiséget utasítva magam mögé.)

Nincsennek nagy elvárásaim. Jártam én már szőrös hátú pocakos fiúval is.. Most mégsem találok senkit. Annyit lehet tenni hogy nyitott szemmel jár az ember, csak elég fárasztó ilyen sokáig ébernek lenni...:D

23/L

2011. júl. 22. 20:27
 30/44 A kérdező kommentje:
A normális fiukkal az a helyzet, hogy nemjuttok el odáig, hogy felfedezzétek őket, hogyha az adott esetben nem pénzes, vagy menőjóképü, vagy divatb*zi. Bár lehet ugyan ez van visszafelé is. Tudja a f*sz :\ mind1 egyszer hátha lefejel egy minket az utcán, egy és minden happy lesz.
2011. júl. 22. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!