Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok hová lettek? :\
Figyelt kérdés
Vagy most tényleg ez a normális, hogy minden csajt egy ilyen divatmajom, alfahim "levasalomahajam+csönacithordok" müb*zival kell látni? rendesen nem birom már ezt !2011. júl. 10. 20:07
11/44 anonim válasza:
Ausztriába jöttek nyári munkára! ;)
12/44 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__19654..
például, de majdnem naponta találsz ilyeneket. most hiába írnék neked olyanokat, hogy kevés a normális pasi is, meg biztos a média meg az elvárások, stb., úgysem kapnál erre a kérdésre kielégítő választ. egyébként szétnéztél már a kevésbé feltűnő lányok között? sokaknak nem tűnnek fel...
egyébként ezen a problémakörön én már rég túltettem magam, mert rájöttem, hogy attól, hogy felidegesítem magam rajta, még nem oldódik meg. javaslom neked is ezt a megoldást, aztán meg nézz körül jobban és keresd meg azokat, akik nem reklámozzák magukat annyira, mint a ribikék.
13/44 A kérdező kommentje:
nem is volt, és különösebben nem is vágyom egyéjszakás kalandokra tiniqrvakkal. Csak arra hogy valaki szeressen értékeljen elfogadjon, és ugyanez vissza. De hát ez tul nagy kérés :\.
2011. júl. 10. 21:04
14/44 anonim válasza:
Érdekes, hogy ez oldal tele van normális emberekkel. Minden válaszból az jön le, hogy itt csak normális emberek vannak...
16/44 A kérdező kommentje:
átjöttek, volt itt egy kis házibuli nálam, ja neked nemszóltunk? boooocs :\
2011. júl. 11. 16:31
17/44 anonim válasza:
Kegyetlen vagy! Remélem, sok divatmajom, alfahim "levasalomahajam+csönacithordok" müb*zi volt!
18/44 A kérdező kommentje:
jah elég sok, ök az uj barátaim, igy menőbb lettem
2011. júl. 11. 19:15
19/44 anonim válasza:
alfahim lányok? MOST A KIGYÚRT VÍZILABDÁSOKRÓL VAN SZÓ????
20/44 anonim válasza:
Talán ha minden fiú vagy lány kapna esélyt arra,hogy párkapcsolata legyen,függetlenül attól,hogy hogy néz ki,akkor nem lennének ilyen kérdések. Nemcsak a faszom alfahimek,meg full szexi csajok után kéne vágyakozni,hanem másoknak is esélyt adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!