Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lúzer öngyilkos lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lúzer öngyilkos lesz, miért siránkozik mindenki, még az is, aki bántotta?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki félreértené, kimondom, óriási tragédia, ha megtörténik egy ilyen eset. A kérdés lényege itt jön. Amíg él, az ilyen embert nagyon sokan bántják, gúnyolják, vagy akár céltáblának hassználják.

Amikor viszont megtörténik a visszafordíthatatlan, egyszerre mindenki empatikus, hiperérzékeny és jólelkű lesz. Együtt sír a többi emberrel a temetésén. Én viszont azt mondom, ez egy iszonyatosan undorító, visszataszító dolog. Ha egyszer szemét volt vele, akkor utána is vállalnia kellene önmagát. Ha pedig esetleg tényleg sajnálja, hogy nincs többé, akkor vajon azt sajnálja-e, hogy nincs többé egy ember, vagy inkább azt, hogy egy játékszerrel kevesebb van?

2011. júl. 8. 23:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én pl tudom ,hogy azért csipkelődnek mert soha nem fognak elérni annyit mint én 21 évesen elértem. Irígyek az emberek.Szerencsére csak a hátam mögött csinálják mert félnek ugyanis sokkal erősebb vagyok mint ők. A magánéletben pedig megvannak a barátaim a barátnőm és a többi meg le van tojva. Max osztálytalálkozón jót nevetek rajtuk, amikor utcát fognak seperni.Én meg külföldről jövök haza és nevetek rajtuk egy sort.Majd én is beléjük rúgok egy nagyot lelkileg ahogy ők tették diákként.

Nyomi egy osztályom van. Féltékenyek ,hogy én nekem megvan az érettségim és az iskola kivitt 1 hónapra Finnországba dolgozni.

A Kérdésre válaszolva: Mert érzik ,hogy valaki gyengébb és ők akkor érzik magukat menőnek ,ha valakibe belerúghatnak. Ezzel kompenzálnak az emberek valamit.Pl otthon verik őket hülyék mint a csuda stb...

Amikor megtörténik a baj akkor ébred rá ,hogy ehhez ő is nagymértékben hozzájárult. Jobb esetben ,ha elszakad a cérna csak meg kell agyalni a "fő gonoszt".Sajnos akik gyengébbek öngyilkosságba vagyis az örök nyugalomba próbálnak menekülni.

Az előző osztályom aki intelligensebb emberekből állt még a mai napig összejár sörözni néha.

2011. dec. 12. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!