Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a helyzetet hogy lehet kezelni? :O
Van egy srác akivel már eljutottunk oda, hogy meghívott vacsizni *-*. Nagyon tetszik a srác, és meg is szerettem . eddig csak barátok voltunk, most azonban azt mondta, hogy többet érez irántam mint barátság. Van egy másik haverom, (ugye egyértelműen fiú) akinek én tetszek, és nem nagyon bírja elviselni ezt a másik srácot. Már mondtam neki, hogy hiába, csak barátként tekintek rá. Egyik nap odajött hozzám, és megcsókolt, lefogott, moccanni se tudtam. Jah és ezt egy másik idióta haverja lefotózta. Elküldték a képet a srácnak aki bejön nekem. Ő pedig le is mondta a vacsit. :/
Hogy hitessem el vele hogy én nem akartam a csókot? És mielőtt jönnének a komik, NEM KAMU! sajnos.
21:38
azt hittem h barátok vagyunk vele...nem tudtam előre h ez lesz :/
21:44
hát én is szeretnék vele már beszélni...de biztos hogy nem fogja elhinni h nem akartam...:/ :(
KAmu kérdés.
Ha nem akartad, az látszik a felvételeken. Sőt az is, hogy egy harmadik fél csinálta.
Nyilván ha elmagyarázod neki, hogy nem akarsz tőle semmit, nem fogja felfogni, így nincs más megoldás, mint néhány ismerőssel összeveretni, mert a következő lépés az lesz, hogy megerőszakol egy kapualjban.
nem kamu.
gondolom photoshop.
és nem akarok vele többet találkozni :/
10:24
Hát... nem tudom igazából.. :/
11:36
Úgy volt hogy a haverja odaállt mellénk és elég közelről fotózott utána meg kicsit hátrábbról, készült kb 4-5 kép...én nem láttam a képeket, csak a srác hívott h lemondja a vacsit. kérdeztem hogyhogy? :O ő erre azt mondja h tudnom kéne, hogy mi az oka. mondom de nem tudom, tényleg. erre azt mondta, hogy bizonyos képek miatt. vagyis nem a képek miatt, hanem amiatt, amit terttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!