Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mi ez? Vagy h kell az ilyen helyzetet kezelni?
Pár napja összejöttem egy lánnyal.
És ma beszéltünk, és éreztem h van valami baja és rákérdeztem. Nagy nehezen elmondta, és az volt h még* nem tud úgy szeretni mint én őt... és ezért szünetelünk, úgy h szünetbe nem találkozunk.
De elvileg szerelmes is.. szeret is jobban* mint egy jó barátot... De akk még is mi ez most így hirtelen?
16/F
az:)
lehet, hogy megbánta a döntését
18L
Lehet, hogy te vagy az első barátja, és megijedt. Lehet, hogy a szülők tiltják, féltik...de ha te szereted, akkor ne add fel a reményt:) Ebben a korban egyik napról a másikra is sokat változnak az emberek, biztos rendbe fog jönni.
19/l
Egyáltalán nem az első pasija vagyok...
Csak bűntudata van h én jobban szeretem mint ő engem...
És ezért.(új hírek.xd)
Akkor össze van zavarodva...de adok egy tippet:)
Nappal ne keresd, de valamelyik este írj neki egy szerelmes sms-t, valami nagyon meghatót...Hagy tudja, hogy mit nem fog megkapni, ha te nem leszel vele:P
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!