Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők akkor kedvesek csak velem ha van valakijük?
Általában nem kapok semmilyen pozitív visszajelzést egy nő ismerősömtől ahogy viszont van valakijük egyből kapok sok megjegyzést hogy de jól nézek ki meg biztos sok csajnak jövök be. Félnek attól ha nincs senkijük akkor akarnék valamit tőlük?
21/F
21 évesen kezdtem aktívan sportolni, most 26 vagyok és dicsérnek bőven. :)
Irány az edző terem, ügyelj a kinézetedre. 4-5 év múlva semmit nem kell tenned. ;) Tapasztalat!
(ps: Türhő bunkóvá nem kell válni a gyúrással!)
én is sokkal közvetlenebb vagyok akkor a fiúkkal ha van valakim. mmint én alapból is megdícsérem a fiú barátaimat ha jól néznek ki meg ilyenek :D csak kicsit megnyugtat hogy ha tudják hogy van valakim akkor véletlenül se tekintenek rám úgy. ennyi az egész :D
17/L
Talán, amikor egyedül voltak, zavarta őket a folyamatos közeledésed és most így akarnak szopatni.
Na aggódj, ha majd csúnyán átbaszták őket, akkor jó leszel, hogy elsírják a bánatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!