Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek ma már olyan lányok, akik szépek és egyben kedvesek, szeretnivalóak is?
Minden felé csak bulizós, mindenkivel lefekvő, buta, semmi tiszteletre nem méltó lányokat látok, aki nekem tetszik azok között.
Nappal kéne ismerkednem, hogy normális lányt találjak vagy már végleg kivesztek a szeretetemre méltó, cuki, kedves, vonzó lányok?
Hülye kérdés. Tuti lesz 4 ilyen álszent válasz 10 percen belül:
1. ne általánosíts
2. nagyon sok lány van aki nem ilyen
3. csak őket te nem veszed észre
4. a lányok nem ilyenek
"Nem, csak sírás helyett jó helyen kéne körbenézni és nem éjszakai bulikban."
Ezt kifelejtettem. Ez az 5. H nem jó helyen kersel.
én ilyen vagyok, csak nem ismerkedek netről.
am meg nyisd ki a szemed mert sok hozzám hasonló lány van még, csak te őket nem veszed észre, mert átlagos kinézetünk van. eltűnünk a tömegben.
L/19
Én is ilyen vagyok, és nagyon nehéz találnom valakit. Mert ugyanezt keresem a férfiakban, legyen rendes, kedves szeressen szeretni és hagyja is magát szeretni, értékeljen, stb..stb..
Tényleg nem tudom hogy hol lehetne ismerkedni, éjszakai szórakozóhelyek nálam is kilőve... utcán nem nagyon lehet... munkahelyen sem... társkeresőn sem... akkor?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!