Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek ma már olyan lányok, akik szépek és egyben kedvesek, szeretnivalóak is?
Minden felé csak bulizós, mindenkivel lefekvő, buta, semmi tiszteletre nem méltó lányokat látok, aki nekem tetszik azok között.
Nappal kéne ismerkednem, hogy normális lányt találjak vagy már végleg kivesztek a szeretetemre méltó, cuki, kedves, vonzó lányok?
Igen, csak nektek az a baj, hogy nincs esélye egy 165cm magas srácnak, mert ugye a külső számít, és én lehetek a világ legjobb feje, akkor is csak barátnak kezelnétek max.
Na igen, én meg itt szenvedek egyedül és kib@szottul fáj (akármilyeh hihetetlen fiú létemre én is vágyom a szeretetre és adnám is viszont szívesen, aki megérdemelné), hogy nincs mellettem egy olyan lány, akit igenis érdemes lenne megbecsülni, szeretni éveken keresztül is akár.
Nem vagyok partyarc, nem vagyok nagypofájú, csak egy rendes, humoros, értelmes srác, aki ráébredt arra, hogy jelenleg csak egy Valaki hiányzik az életéből...
semmi bajom a 165 centis emberkékkel.én sem vagyok magasabb,viszont először biztos a külsőt nézik,de mindegy..ne menjünk bele,mert fáradt vagyok és felesleges bármit is mondanom,úgysem igaz és álszent vagyok..
szép estét
20l
19:30-as vagyok.
160 centi vagyok, eléggé duci lány, gondolhatod h én is hátránnyal indulok OLYAN tipusú srácok körében akik, akik a külsőre buknak, úgyh ennek is 2 oldala van. Kedves vagyok, jó a szakmámban, házias és egész nap foglalkozok a párommal ha mellette vagyok. Így megint nem igaz az általánosításod, hogy mindenki a külsőre utazik, és nem nézi milyen a személyiséged. Az a gond csak h akik itt sírnak általában, azok cicababákért sírnak, akik egész nap topmodellek, és költik a pénzt, hogy nekik nem elég jók. Ez alapján nem tudok igazat adni, mert ti is a külsőt nézitek nem azt milyen a másik. DE ez is csak egy tipus, nem minden férfire igaz szerencsére.
Eltorzult ez az ifjúság. Jó, vicces lehet ezt hallani egy 20 évestől, de én akkor is így látom, és ha körülnéztek talán Ti is.
Persze, vannak még kedves, szép, rendes csajok is, csak kevesen. Az ilyen lányok lehetnének picit megértőbbek. Higyjétek el, hogy sokan nem a plázacicákra, meg a bulizós riherongyokra bukunk, hanem igen is a kedves, intelligens, megbízható mégis csinos lányokra. Őket keressük, mégsem találjuk. Legalábbis itt a szíven szúrt városban én nem igazán látok, se suliban, se utcán, se buszon.
A szép lányok általában sok figyelmet kapnak, sok fiú zsong körülöttük, és ezt tévesen úgy értelmezik, hogy akkor Ők különlegesebbek meg jobbak mint a többi "halandó", szóval szerintem is ritka az olyan lány, aki amellett, hogy szép, megmarad önmagának és nem lesz valami társasági ribi, de a lényeg, hogy van ilyen, nem is egy. A probléma, hogy nagyon nehéz találni ilyen lányt, és emiatt sok fiú bizony jogosan van elkeseredve.
lányok-fiúk, aki szintén így szenved, mint én, írjon privit nyugodtan, kezdek beleroskadni, hogy nincs kit szeretnem és nincs ki viszont szeretne
annyi szép párt látok naponta, ölelgetik, puszilgatják, csókolják egymást
nekem miért nem jön össze?
nem vagy egyedül, tudod mennyi lúzer van?:D
Én 183centi vagyok, és? Volt bnőm 18 évesen így? NEM
Oszt társaim majdnem mind bunkók (lányok) csak néhány olyat ismerek aki olyan lány amilyennek lennie kéne egy lánynak:S
Ilyen lányok főleg inkább csak animékbe vannak, ez az egyik oka amiért imádok animézni:D Ott megkapom azt amiből a valóságban kevés van, és sok mást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!