Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki, akit irritálnak azok a típusú emberek, akiknek már mindegy, hogy ki, csak legyen valakijük?
nehhmmm. ezzel egyedül vagy a világon. gratulálok, ez egy egyedi vonás.
egyébként - neked nem mindegy hogy ki kivel miért akar?:D
Én még nem ismertem ilyen embereket:D Engem a nagy korkülönbség irritál, 18 éves csaj 50 évessel van, az nekem sok.
Ezek az emberek max akkor irritálnának, ha nekem nyafognának...
Azért az utolsóval vitatkoznék. Nekem azért mindegy, mert olyan ronda vagyok, h senkinek se kellek.
11:01 Bemutathatnál ennek a bnődnek, hátha neki még én is megfelelnék, bár nem hiszem.
A falra todok maszni az ilyen emberektol! Nekem van egy osztalytarsam, az is pont ilyen(volt)
Elmentunk a baratnokkel es o folyton azzal jott, hogy jaj neki pasi kell, meghogy ha megyunk buliba o ugy bepasizik! A fiuknak folyton felhuzta a felsojet, mert jaja neki melege van.... Nagyon meg kellett embereljem magam, hogy ne szolja be neki. Mindegy lett volna neki, hogy ki, csak pasi legyen. De mostmar tobb,mint egy eve van neki baratja, de meg mindig a fiuk korul van; mi csajok a suliba osszeulunk egy helyen, es beszelgetunk, o meg folyton megy a fiukhoz, hogy "mit csinaltok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!