Titeket is irritálnak a durva helyesírási hibák, meg az idióta szokások?
pl.:wan, bisztos,1-én,egyszerüen,hüje meg ilyenek
komolyan mondom mindig is tudtam helyesen írni ilyen alap szavakat, de a múltkor már elgondolkoztam rajta,hogy a hülye meg az olyan milyen j,mert már annyiszor találkoztam rosszul vele a neten...
van egy ismerősöm aki az alábbi szavakat így írja:
bicigli, túdjúd, móndtad, hőlye(=hülye), búli, megyőnk, aszt, lessz, róssz, kómolyan, hógy
egyszóval ékezet szindrómában szenved
Én azt csípem, aki szidja az ilyeneket, és közben ő maga sem tud helyesen írni...
Egyébként igen, rettenetesen irritál a helyesírási hiba, de ha szándékosan írja (pl. wok), az miatt ölni tudnék!
16/l :)
Szerintem is nagyon sokszor pocsék a helyesírás. Nem értem, miért nem fektetnek ma nagyobb hangsúlyt a jó helyesírásra. Ha egy önéletrajz pl. tele van súlyos helyesírási hibával, már nem is számíthat az illető arra, hogy egyáltalán behívják.
Hogy lehet így idegen nyelvet tanulni, ha még magyarul is ordító hibákkal van teli a szöveg. Hogy lehet így jól szöveget értelmezni?
A múltkor valaki éppen a főiskolai felvétellel kapcsolatban kért tanácsot, miközben ordítóan rossz volt a helyesírása. De még neki állt feljebb, ha ezt valaki szóvá merte tenni.
"1-én"
Most komolyan, ezt hogy kell írni? Azt hittem így.. :$
köszi a válaszokat
kedves utolsó,tudom hogy van olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!