Kijavitana valaki a helyesirasi hibaimat? (lent)
Oneletrajz
Nevem ...... 1994. Julius 2.- an szulettem Szatmarnemetiben. A 10-es szamu Altalanos Iskolaba jartam 4 evig. Mivel fenn allt az a lehetoseg, hogy V. osztalytol felvetelizhetek a Kolcsey Ferenc Fogimnaziumba, ugy dontottem, hogy ott folytatom tanulmanyaimat. IX. osztalytol matek – informatika – bilingv szakra jelentkeztem, amihez szukseg volt egy angol vizsgara. A vizsgam sikerult, igy bejutottam a bilingv osztalyba, ahol heti 6 oraban tanulhatom az angolt.
Az elmult evekben sok mindennel foglalkoztam. Tobbek kozott tancolni tanultam, kezilabdaztam es futoversenyekre is jartam, ahol jo eredmenyeket ertem el. Apukamnak besegitettem a meheszkedesben, amivel nemi penzt is kerestem. Ezen kivul jopar kiransulason is reszt vettem, mivel nagyon szeretek utazni.
Most XI. osztalyos vagyok. A jovoben azt tervezem , hogy erettsegi utan tovabb folytatom a tanulast egy szamomra megfelelo egyetemen, majd egy olyan helyen dolgozhatok, ahol felhasznalhatom a tudast, amit szereztem es a kreativitasomat.
(az ekezetet nem kell nezni, ja es at is fogalmazhatjatok, ahol nem vilagos) Koszi! :)
a besegítettem, nem tudom véletlenül vagy nincs í betűd, de az hosszú í.
kiránduláson ( és nem kiránsulason)
A jövőben azt tervezem, hát nemtudom, mennyire életképes egy ilyen tagmondat.. Terveim a jövőre nézve, vagy csak simán Azt tervezem hogy...
Nekem más nem tűnt fel, bár az ékezeteket nem tudom hogy majd helyesen fogod-e kirakni ;)
A helyesírással is baj van, és a fogalmazással is. Csak néhány példa:
Önéletrajzban nem használjuk a "matek" szót.
Mi az a "bilingv"?
Az osztályokat arab számmal jelöljük.
Július nem nagy "j".
Nem 2.-án, hanem 2-án.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!