Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért homofóbok ennyien?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért homofóbok ennyien?

Figyelt kérdés
teljesen hetero vagyok, de zavar hogy bu.zizzák a melegeket és mondják hogy akasszák fel magukat és hasonló ötletes dolgokat. egyrészt nem tehetnek arról hogy ugyanahhoz a nemhez vonzódnak,másrészt pedig ugyanolyan emberek mint bárki más. nem szeretnék vitázni, csak meghallgatni hogy bennetek mi kelt ennyi utálatot.
2011. júl. 2. 21:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Ma már a születések 20-30%hoz, egy nő egy férfi egy orvos és egy labor kell..."

Jelenleg M.o-n az újszülöttek 1,5% születik asszisztált reprodukció segítségével.

2011. júl. 3. 00:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Hát de gyerekek, nem verjük fejbe a másikat egy pulykacombért. Szóval ösztön ide vagy oda én nem fogok ott hugyozni ahol kedvem van hanem a wc-n intézem el.

Amúgy a medical tibune-ban volt februári számában hogy európában 18%ban amerikában közel 25%ban születnek mesterséges megtermékenyítéssel a gyerekek.

2011. júl. 3. 14:18
 23/25 anonim ***** válasza:

Most jutott el az agyamig " akik nem illenek bele a közösség profiljába".

Akkor fogtad az adást, ez tényleg fasiszta felfogás, csak ilyenkor az a kérdés hogy kik nem férnek bele vagy hogy ki igen.

A szellemi fogyatékosok, utána a mozgássérültek, utána az öregek utána mondjuk a távollátók süketek... Jah elfelejtettem a rákosokat és különböző halálos betegeket.

A végén ki marad? Hisz ezek mind rontják a táplálék eloszlást....

2011. júl. 3. 14:25
 24/25 anonim ***** válasza:

Kérhetek linket a születési adatokra vonatkozóan? Én itt olvastam: [link] (E.ü minisztérium)

Nem szoktak ennyire eltérni az adatok. Csak kíváncsiság.

"...nem fogok ott hugyozni ahol kedvem van hanem a wc-n intézem el. "

De ha majd felrobbanna a hólyagod, akkor mégiscsak hanyagolnád a WC-t. Egyszerű reflexmechanizmussal kiürítenéd a dolgot.

"Most jutott el az agyamig " akik nem illenek bele a közösség profiljába".

Akkor fogtad az adást, ez tényleg fasiszta felfogás, csak ilyenkor az a kérdés hogy kik nem férnek bele vagy hogy ki igen.

A szellemi fogyatékosok, utána a mozgássérültek, utána az öregek utána mondjuk a távollátók süketek... Jah elfelejtettem a rákosokat és különböző halálos betegeket.

A végén ki marad? Hisz ezek mind rontják a táplálék eloszlást...."

És mit gondolsz, egy valódi krízishelyzetben(és egy ősi közösséget nyugodtan tekinthetsz folyamatosan annak) kik azok, akik túlélik? Amennyiben ezt a természetre bízta az adott kultúra, akkor még az átlagos lakosság komoly része is áldozattá vált(masszív éhínség-történelmi példák).

Fordítsuk egy kicsit realisztikusabbra a dolgot. Tegyük fel, hogy te, a családod munkaképes tagjai, és néhány bányász bent rekedtek a tárnában. Mindenki halottnak hisz titeket, ezért nincs mentőexpedíció, de tudod, hogy a felszín közel van, és 10 napi megfeszített munkával kiáshatjátok magatokat. Ellenben a vízkészletetek csak 5 napra elegendő, a bányászok fele pedig sérült, emiatt munkaképtelen, és nagyobb vízigényű is. A szituációban neked kell döntened.

Ha azt a (kegyetlen) döntést hozod, hogy a sérültek nem kapnak vizet, akkor minden sérült meghal, de a felük életben marad.

Ha pedig azt, hogy mindenki egyenlően kap vizet, akkor mindenki odaveszik.

Arra akartam rávilágítani ezzel, hogy teljesen rosszul értelmezed az emberi gondolkodásmódot. Manapság persze senkit nem hagy az (európai) közösség éhen veszni, mivel annyi tartalék erőforrásunk van, hogy olyanoknak is jut, akik munkaképtelenek (legyen annak bármi is az oka).

De egy ősi közösségben ez nem volt így(sőt, a legutóbbi időkig nem volt így). És az emberi psziché ebben a környezetben alakult ilyenné amilyen most, gondolkodásmódunk alapjai nem változtak azóta sem.

Épp ezért nem kell meglepődni azon sem, hogy az emberi társadalmak ösztönösen ellenszenvvel tekintenek mindenkire, aki nem hasonlít a tagjaira valamiben.

2011. júl. 5. 01:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Tehát a példád alapján a homoszexuálisok mind állambácsi pénzén élnek? Nem hinném.
2014. ápr. 15. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!