Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért homofóbok ennyien?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért homofóbok ennyien?

Figyelt kérdés
teljesen hetero vagyok, de zavar hogy bu.zizzák a melegeket és mondják hogy akasszák fel magukat és hasonló ötletes dolgokat. egyrészt nem tehetnek arról hogy ugyanahhoz a nemhez vonzódnak,másrészt pedig ugyanolyan emberek mint bárki más. nem szeretnék vitázni, csak meghallgatni hogy bennetek mi kelt ennyi utálatot.
2011. júl. 2. 21:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

22.20: szerintem ez is iskolától függ. az én osztályomban pl senkiröl nem tudnám elképzelni hogy erre így reagálna, de ezt nem tudják előre megítélni. igazad van, úgy lenne értelme ha a társadalom másképpen állna hozzá

22.03: azért mert nem vagy homofób nem kell barátkozni velük. ha barátkozol velük és tudják hogy hetero vagy, a normálisabb fajta nem fog rádmozdulni. csak ugye nem ezek mutogatják magukat

2011. júl. 2. 22:06
 12/25 anonim ***** válasza:

A házasságról még meg lehetne győzni hogy oké

De az örökbefogadást úgy gondolom, hogy a természet így alkotta meg az utódnemzést hogy ahhoz egy nő és egy férfi kell. Persze tudom hogy sokszor ők sem végzik normálisan, de szerintem ettől is károsodhat egy gyerek, hogy nem érti a dolgokat, hogy másnak miért van egy anyukája és egy apukája, neki meg két apukája. És sokszor azzal védekezik akik védik ezt a részt, hogy sokszor egy sima családban sem jobb vagy egyedülállóként sem. És igen ez sem jó, és ugyanúgy károsnak tartom. Ennek ellenére, még mindig semmi bajom a melegekkel ha hálószobatitok marad.

2011. júl. 2. 22:06
 13/25 anonim ***** válasza:

Szerintem az egész téma túlságosan fel lett fújva. Senki nem utálja jobban a melegeket, mint a zsidókat, cigányokat, négereket, kínaikat, hajléktalanokat, politikusokat, kockákat, kövéreket, soványakat stb. Mindenkit utál valaki, mert az embernek van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy kitaszítja azokat, akik nem olyanok, mint ő. Még akkor is, ha az illető nem tehet róla.

TLDR: Más csoportokat, kisebbségeket ugyanannyian, ugyanúgy utálnak.

2011. júl. 2. 22:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Utolsó megfogta a dolog lényegét. Az evolúciónk során kifejezetten előnyös volt az, ha egy csoport eltaszította magától azt, aki más volt, mint a csoport tagjai(lásd etológia: Zárt, és nyitott csoportok). Ez az ösztönünk él tovább a mai korban.
2011. júl. 2. 23:06
 15/25 anonim ***** válasza:

Evolúció, ösztön, eltaszít?

Tudjátok ebből jött a fasizmus a nácizmus eugenetika, stb stb stb.

Szerintem a melegeket valamilyen szinten jobban nem kedvelik, mint a zsidókat, cigányokat, kövéretek... A zsidó nyári fesztivált nem zavarják meg a cigányokat általában nem verni hanem menekülni szoktak előlük, a kövéreknek max beszólnak de szerintem azt se durván.

Az hogy gyerekük lehet vagy nem , hát én inkább nönék fel két szerető apával mint egyedül. Ma már szinte ruitka a tartós szerető kapcsolat. Két heteró is alig tud egymásra találni és egy életen át együtt élni, ha épp meleg pár fogad örökbe mi baj van

2011. júl. 2. 23:19
 16/25 anonim ***** válasza:

Jah és hogy utódnemzés nő és férfi kell.

Hahó öcsén hun élsz?

Ma már a születések 20-30%hoz, egy nő egy férfi egy orvos és egy labor kell...

2011. júl. 2. 23:21
 17/25 anonim ***** válasza:

Itt egy cikk pont mai:

Meleg párok és gyerek

[link]

2011. júl. 2. 23:24
 18/25 anonim ***** válasza:

21:59-es lánnyal teljes mértékben egyet értek. Az ő üzenetére reagáló 22:03-asnak pedig üzenem, hogy igen lány vagyok, igen, a meleg fiúktól nem kell tartanunk, de a leszbikus lányokra nem gondolsz? Hidd el, én is "rettegtem" már leszbikustól, hogy mikor mászik be mellém az ágyba, sőt szilveszterkor majdnem le is kapott... De ez nem azt jelenti, hogy az összes ilyen.

Nem a lány a naiv, te vagy korlátolt.

22L

2011. júl. 2. 23:25
 19/25 anonim ***** válasza:

Igazából én meg azt nem értettem soha, hogy ha valaki ennyire undorodik a melegektől akkor pl. minek megy ki a felvonulásra nézni és ordítozni tájuk? :D ha undorodnék akkor kerülném nem? :D

Igazából nekem mindegy más mit csinál, mibe öltözködik, ő dolga... média meg szereti mindig eltúlozni a dolgokat legfurcsább embereket mutatni stb.

Szerintem több undorító slampos "nőt" látni a városban (főleg nyáron)akinek kibuggyan a gyomra, csámpásan csoszog és a hátán hordja a tangáját, mint furcsa magamutogató melegeket... :D

22/L

2011. júl. 3. 00:18
 20/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:19

"Evolúció, ösztön, eltaszít?

Tudjátok ebből jött a fasizmus a nácizmus eugenetika, stb stb stb. "

Hiába nem tetszik, ez ettől függetlenül így van. Egy ősi közösség túlélése a megszerzett erőforrások függvénye volt. Amennyiben ezt nem osztotta meg olyanokkal, akik nem illeszkedtek a közösség profiljába, akkor az lényegesen növelte a csoport túlélési esélyeit.(pl. az ugyanabban az erdőben vadászó törzs tagjai ellenségek. Még akkor is, ha csak kicsit különböznek. Vagy a szellemileg sérültek egy ősközösségben nem élhettek. Egyszerűen nem engedhették meg maguknak, hogy úgy tápláljanak valakit, hogy abból nem lesz "munkás-kéz".)

A mai ideológiák hajlamosak elfelejteni, hogy a Homo sapiens sapiens kb. 200e éves történetéből csak kb. 5e éve él civilizáltan. Ennyi idő nagyon kevés, hogy a belénk rögzült, anno előnyös viselkedésformákat ténylegesen megváltoztassuk. Ezért bukik meg(és fog még egy jó ideig) az összes "mások elfogadását" célzó propaganda.

2011. júl. 3. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!