Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe a kategóriába tényleg ennyien hazudnak?
Rengeteget látom hogy : csak azért írtam rosszul mert nem látom a sötétben a billentyűzetet / álmos vagyok/ a papagájom éppen kinyalt és nem tudtam odafigyelni
vagy nem gondoltam komolyan hogy orális szextől is terhes lehetek csak viccből kérdeztem
most komolyan tök anonym oldalon nem mindegy hogy mit gondolnak rólad ?
00:52
Ez meg a másik, amitől az a saját nyakamba harapok.
Ha azt mondom, hogy talán Kvazimodo-val nem járnék, de nem az az elsődleges, hogy kicsit kövérebb-soványabb-alacsonyabb-szőkébb-barnább, hanem az, hogy lelkileg passzolunk-e, akkor:
a. Ronda vagyok, ezért nincsenek igényeim.
Mikor kiderül, hogy nem vagyok ronda:
b. Hazudok.
De itt az egésznek a lényege az, hogy mindenképpen lennie kell a másikban valaminek, ami megfog, ami vonz és ez nem feltétlenül külső tulajdonságokban mutatkozik meg.
Én is néha röhögni jövök az oldalra, de sokszor annyira elkeserít, amit látok, hogy muszáj valamit reagáljak, nem bírom ki, hogy ne írjak valamit.
Néha egyébként lehet ezekből a dolgokból tanulni, amit írnak sokan.
És én azóta minden nap 12szer okozok orgazmust a csajomnak, 12 egymás utáni menetben, és azóta 21 cm-esre nőtt a farkam. - meg most is hazudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!