Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki csak házasság után, a férjével hajlandó szexelni és a férjétől is ugyanezt várja el?
Azért kérdezem ezt, mert már beszéltem erről egy-két ismerősömmel és eléggé furának néztek, amiért én csak házasság után szeretném. És úgy hallottam, hogy a szűz lányok száma is nagyon durván csökken.
Akkor valószínű, hogy egyedül fogok maradni?
Sokáig ez volt az elvem, hogy házasság előtt nincs szex. (Igen, vallásos vagyok.) Ma már nem tudom, hogy "kibírnám"-e addig... Ha olyan sráccal hozna össze az élet, aki ezt az elvet vallja, akkor elfogadnám és én is ezt követném. Viszont ha valaki olyannal hozna össze, aki azt mondaná, hogy addig ő nem vár, akkor lehet belemennék. (Nyilván nem 2 hét után.) Lehet ez hívják befolyásolhatóságnak, de nem baj. Majd eldől, hogy alakul az életem.
17/L
Olvastam egyszer egy ilyen cikket kérdező.
A csaj meg a csávó is vallásos volt,azt hiszem,a szülők is egymásnak szánták őket kiskoruktól fogva.
Na,összeházasodtak,de a szex nem működött.
Nem tudták egészen pontosan,hogyan is csinálják jól.A férfinak hamar lekonyult a farka,önkielégítést pedig nem akart végezni,mert a Bibliában vagy nem emlékszem pontosan hol is az önkielégítés bűn.
A csaj meg próbálkozott ugye,de egyedül nem sokra megy az ember,ha a partner nem ad bele mindent,nem próbálkozik.
Így,egy idő után elváltak..úgy emlékszem,a nő szüzességét nem is vette el,ő a válásuk után vesztette el,de nem mondta el,hogy szűz volt.
Érdekes volt nekem a cikk. És tényleg,a szex elég fontos mozgatórugója minden párkapcsolatban..(Persze,nem a legtöbb tinédzser "komoly" kapcsolatára gondolok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!