Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány, aki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki csak házasság után, a férjével hajlandó szexelni és a férjétől is ugyanezt várja el?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem ezt, mert már beszéltem erről egy-két ismerősömmel és eléggé furának néztek, amiért én csak házasság után szeretném. És úgy hallottam, hogy a szűz lányok száma is nagyon durván csökken.

Akkor valószínű, hogy egyedül fogok maradni?

2011. júl. 2. 16:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Sokáig ez volt az elvem, hogy házasság előtt nincs szex. (Igen, vallásos vagyok.) Ma már nem tudom, hogy "kibírnám"-e addig... Ha olyan sráccal hozna össze az élet, aki ezt az elvet vallja, akkor elfogadnám és én is ezt követném. Viszont ha valaki olyannal hozna össze, aki azt mondaná, hogy addig ő nem vár, akkor lehet belemennék. (Nyilván nem 2 hét után.) Lehet ez hívják befolyásolhatóságnak, de nem baj. Majd eldől, hogy alakul az életem.

17/L

2011. nov. 16. 19:14
 22/31 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen volt az osztálytársam is...
2011. nov. 16. 20:08
 23/31 anonim ***** válasza:

Olvastam egyszer egy ilyen cikket kérdező.

A csaj meg a csávó is vallásos volt,azt hiszem,a szülők is egymásnak szánták őket kiskoruktól fogva.

Na,összeházasodtak,de a szex nem működött.

Nem tudták egészen pontosan,hogyan is csinálják jól.A férfinak hamar lekonyult a farka,önkielégítést pedig nem akart végezni,mert a Bibliában vagy nem emlékszem pontosan hol is az önkielégítés bűn.

A csaj meg próbálkozott ugye,de egyedül nem sokra megy az ember,ha a partner nem ad bele mindent,nem próbálkozik.

Így,egy idő után elváltak..úgy emlékszem,a nő szüzességét nem is vette el,ő a válásuk után vesztette el,de nem mondta el,hogy szűz volt.

Érdekes volt nekem a cikk. És tényleg,a szex elég fontos mozgatórugója minden párkapcsolatban..(Persze,nem a legtöbb tinédzser "komoly" kapcsolatára gondolok.)

2011. nov. 30. 17:29
 24/31 anonim ***** válasza:
Ahogy mondaná Pál apostol . Kivánnám szeretteim hogy te is olyanok lennétek mint én. Nézd aki megtudja tartóztatni magát minden testi dologotol annak az egyedül lét lenne a legjobb élete végéig :D. Nézd én 20 éves F vagyok , előttem az élet és nincs szügségem párkapcsolatra. Az élet sokkal több a Sexnél. Jó azokat is megértem akik nem tudnak a testi vágyaik kielégülése nélkül élni de amolyan Laikusként nézelődve ugy látom hogy a legtöbb ember számára a SEX minden és a párkapcsolat alapja is a SEX nem a szeretet. Lehet hogy A Magyar nemzetnek ez a hátul ütője hogy hűtlen mindenki mindenkivel ,mindenesetre számomra nincs szügség ilyen dologra az életemben. PFF sőt telyessen kihasználják az emberek egymást ezzel. Boldog vagyok igy is :D
2011. nov. 30. 17:36
 25/31 anonim ***** válasza:
17:29 Amiröl te beszéltél az a Tiz parancsolat egyike, A ne Paráználkodj. :)
2011. nov. 30. 17:40
 26/31 A kérdező kommentje:
A paráználkodásba az önkielégítés is beletartozik? Ez biztos?
2011. nov. 30. 17:53
 27/31 anonim ***** válasza:
Dehogy tartozik. Az önkielégítésről nem ír a Biblia.
2011. nov. 30. 17:57
 28/31 anonim ***** válasza:
Nha kérdező kifejtem a paráználkodásnak azt a részét amire kiváncsi vagy... Ha az ember önkielégitést végez, fantáziál, fantáziálásban meg nő van egészségessebb esetben. Nos tehát. Ha nőkre tekintünk tisztátalan kivánságok okán akkor már paráználkodtunk azzal a mi szivünkbe ezt maga Az Úr mondta... Mit tenni ez ellen? Imádkozz....
2011. nov. 30. 18:24
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha nincs szügséged sexre se szerelemre akkor meg ne engedd hogy a Társadalmi normák miatt befojásoljanak téged...
2011. nov. 30. 18:27
 30/31 anonim ***** válasza:
A másik dolog kérdező. Fogalmam sincs hány éves vagy valójában de totál nem számit. Csak azon gondolkozz el hogy neked miért is van szügséged Párkapcsolatra? Enyi
2011. nov. 30. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!