Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint, mennyi esély van arra, hogy ha egy 16 éves lány és egy 17 éves fiú most nagyon szeretik egymást, abból házasság, avagy hosszan tartó kapcsolat legyen?
Remélem igazad van. Bár, lehet hogy, ezt az "örökké együtt" dolgot csak most gondolom így, vagy még egy ideig... kitudja:)
és köszönöm a választ^^
én 16 voltam a párom 17 amikor összejöttünk...(utálom ezta szót)...Akkor mindenki meg volt győződve, hogy előbb utóbb vége lesz és hű mekkora sírás lesz a vége...mit is mondjak azóta leérettségiztünk...most egyetemen vagyunk, ráadásul távkapcsolatban újabban. és nagyon szeretjük egymást, fontolgatjuk az eljegyzést...
szóval semmi sem lehetetlen. de ehhez sok minden kell...
Bizalom, komolyság, érettség (hű de hányszor hiányzott belőlünk is:P) tisztelet...szükség van ahhoz (ahogyan az egyik válaszadó is mondta) hogy a legjobb barátok legyetek és emellett a szex is jól működjön:)
Persze mindez fokozatosan megy végbe nem egyszerre a semmiből, ez gondolom világos...
sok szerencsét:) ha nem jön össze sincs veszve semmi:)
Köszi a válaszod, most valamilyen szinten, megnyugodtam, hogy mással már fordult elő ilyen:)
és gratulálok nektek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!