Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm, ő erre majdnem megölte magát! (? )
Szóval...Gyűlölöm magam, tudom hogy egy féreg vagyok...8hónapja vagyunk együtt...Összefutottam este az exemmel miután haverjaimtól mentem haza, és beszélgettünk, aztán a végén meg akartam ölelni, de valahogy csók lett belőle...Nem tudtam aludni, egész éjjel ezen agyaltam, aztán végülis sms-ben leírtam neki az egészet kb 15x bocsánatot kértem, mert megbántam, szeretem őt az életemnél is jobban..Erre másnap hívnám fel, nem veszi föl (mindig felveszi) Hívtam a legjobb barátnőjét, aki leüvöltött a telefonba, hogy még az éjjel szétvagdosta a kezét a barátnőm és majdnem elvérzett, korházban van :'(
Nemtudom mit tegyek, hatalmas bűntudatom van, nem merem odatolni elé a képem :'(
16/F (barátnőm 15 éves)
Hát ez elég gáz. A mai fiatalok rendkívül érzéketlenek.
Ez szerintem egyáltalán nem volt vicces.
Nem én barátkozom vele, hanem barátnőm...Megvan a száma mert anno barátnőm beírta a telefonomba. És mivel tudom hogy ők legjobb barátok ezért felhívtam
Amúgy a csaj egy nagy sz.rkavaró ;)
És lesz vele egy kis beszélgetésem bár ebben a "mondjuk ezt neki" dologban szerintem a barátnőm is bennevolt mivel nem vette fel a telefonját :/ Mindegy, az én hibám az egész, megyek mentem a menthetőt :(
15.49 Nemtudom benne volt-e, de tényleg érzelmes lány
Majd megkérdezem...Viszont mostmár tényleg megyek, ha visszajöttem írok..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!