Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnöm, pedig nagyon szeretem. Hogy tudnám jóvá tenni? Ráadásul a születésnapján léptem félre.
Figyelt kérdés
3 hete jöttünk össze,nagyon nagyon belezugtam.Ha kell ölén érte,nagyon szeretem.féltékeny tipus vagyok,és minden nap azon gondolkodok mivan ha megcsal??De tudom,hogy nem teszi.Na szóval elment tölem 200km re mert ott kapott melot.elörelathatoan 1 honap mulva jön haza.tartsuk a akpcsolatot,de a mai napon megcsaltam.Ami a legrosszabb,hogy ma van a születésnapja.Nagyon nagyon megbántam,ha lehetne visszaforditanam.ha elmondom tuti vége,én vagyok a féltékeny és én csaltam meg.Szép dolog mondhatom,tudom,hogy egy sz.r ember vagyok de mindenki hibazik 1szer.irjatok nemet,és életkort.köszönöm2011. júl. 8. 00:09
1/25 anonim válasza:
egyszerűen ne mondd el neki és akkor nem kell jóvátenned semmit. ha nem tudja nincs mit jóvá tenned.
2/25 anonim válasza:
Ásd el magad,de jó mélyre...
Ha már voltál olyan tökös,hogy félreb*sztál,akkor legyél annyira tökös,hogy elmondd neki...és vállald a következményeit.Ha van esze a barátnődnek kiteszi a szűrödet.
23/L
3/25 anonim válasza:
Azért csak nem a születésnapján kéne elmondania, bár remélem majd nektek is ezt ajánlják a barátnőitek netán így esne egybe.
4/25 anonim válasza:
én megcsalnám még tuti néhányszor, mert akkor már ha bevallom, akkor jobb átesni ha többet kell letudni egyszerre
43 f (bi)
5/25 anonim válasza:
ha nem mondod el számolj azzal hogy hazugságba fogtok éni.. ez se jobb.
amúgy meg ha valaki szeret valakit nem csalja meg. ez biztos. úgyhogy te drága, nem vagy szerelmes abba a lányba csak félreinformált különben nem lettél volna képes még ránézni se másik lányra.
7/25 anonim válasza:
pfff. Ha megcsaltad akkor nem is szereted anyira mint ahogy állitod.
8/25 anonim válasza:
Na de lányok, biztos, hogy már kielégítette vágyait, egyből magához tért.
9/25 anonim válasza:
ezio_auditore
Írtam én olyat,hogy a születésnapján vallja be?
De az ilyen pasiknak azonnali impotencia lenne a jogos jutalom...
10/25 anonim válasza:
Fú mi aztán nagyon egyszerre nyomtuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!