Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátnöm, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnöm, pedig nagyon szeretem. Hogy tudnám jóvá tenni? Ráadásul a születésnapján léptem félre.

Figyelt kérdés
3 hete jöttünk össze,nagyon nagyon belezugtam.Ha kell ölén érte,nagyon szeretem.féltékeny tipus vagyok,és minden nap azon gondolkodok mivan ha megcsal??De tudom,hogy nem teszi.Na szóval elment tölem 200km re mert ott kapott melot.elörelathatoan 1 honap mulva jön haza.tartsuk a akpcsolatot,de a mai napon megcsaltam.Ami a legrosszabb,hogy ma van a születésnapja.Nagyon nagyon megbántam,ha lehetne visszaforditanam.ha elmondom tuti vége,én vagyok a féltékeny és én csaltam meg.Szép dolog mondhatom,tudom,hogy egy sz.r ember vagyok de mindenki hibazik 1szer.irjatok nemet,és életkort.köszönöm
2011. júl. 8. 00:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
:)
2011. júl. 8. 00:37
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Megcsaltad, és még hazudsz is. Ugyanis ez alapján nem csak hogy egy kicsit sem szereted, de még csak nem is tiszteled.

Szerintem szakíts vele, hogy találhasson magának olyat, aki megbecsüli.

2011. júl. 8. 00:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
De ha egy nő teszi majd veled ugyanezt,simán csak lek*rvázod mi?
2011. júl. 8. 00:43
 14/25 anonim ***** válasza:
22%

Nehogy beszélj! Kussolni kell. Azzal csak ártasz magadnak, a kapcsolatnak, és a lány jövőbeni barátainak, bár az téged nem kell, hogy érdekeljen.

Dolgozd fel magadban, ha tudod.

2011. júl. 8. 01:08
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
gerincesség mintaképe...gratula...
2011. júl. 8. 01:35
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Jól tetted, kitudja ő hányszor lépet félre?

Senki sem szent. Na és ha megcsaltad? elhallgatod és le van szarva.

De amúgy csak annyit, hogy gondolkoztál volna előre ha ilyen kis lelki ismeretes vagy.

2011. júl. 8. 01:58
 17/25 anonim válasza:
Pont az ilyen patkányok miatt lesznek a lányok is olyanok amilyenek...Utolsó!Lehúzhatnád magad,megérdemelnéd,hogy fel se álljon többet!
2011. júl. 8. 02:15
 18/25 anonim ***** válasza:
fura, hogy ilyenkor mit össze nyígnak a csajok itt, hogy mekkora szaralak a pasi, legyél tökös valld be. Mikor bezzeg ők lépnek férre akkor már más a helyzet. Am nem mondom hohy nincs igazuk. Szemét dolog megcsalni a párod. Inkább szykíts vele, mond h nem érdemel meg, mert ilyen olyan vagy, ezt tetted vele... Persze mindezt április elsején majd. Ha kiakad ráfogod h kamu. Te is megkönnyebbülsz merthát csakelmondtad:)
2011. júl. 8. 04:42
 19/25 anonim ***** válasza:

02:15 nem húzom le magam. tudod miért?

Elég sokszor elbántak velem a csajok. Utána sikerült talpra állnom és most visszakapják. Aki nem érdemli meg azzal nem vagyok olyan.

2011. júl. 8. 05:28
 20/25 anonim ***** válasza:
csak tudod utolsó azért mert veled kib/szott 3 lány,attól nem kell neked kib*aszni másik 10el,nem ők tehetnek róla,h te beleválasztottál a k*rvákba
2011. júl. 8. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!