Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnöm, pedig nagyon szeretem. Hogy tudnám jóvá tenni? Ráadásul a születésnapján léptem félre.
Figyelt kérdés
3 hete jöttünk össze,nagyon nagyon belezugtam.Ha kell ölén érte,nagyon szeretem.féltékeny tipus vagyok,és minden nap azon gondolkodok mivan ha megcsal??De tudom,hogy nem teszi.Na szóval elment tölem 200km re mert ott kapott melot.elörelathatoan 1 honap mulva jön haza.tartsuk a akpcsolatot,de a mai napon megcsaltam.Ami a legrosszabb,hogy ma van a születésnapja.Nagyon nagyon megbántam,ha lehetne visszaforditanam.ha elmondom tuti vége,én vagyok a féltékeny és én csaltam meg.Szép dolog mondhatom,tudom,hogy egy sz.r ember vagyok de mindenki hibazik 1szer.irjatok nemet,és életkort.köszönöm2011. júl. 8. 00:09
12/25 anonim válasza:
Megcsaltad, és még hazudsz is. Ugyanis ez alapján nem csak hogy egy kicsit sem szereted, de még csak nem is tiszteled.
Szerintem szakíts vele, hogy találhasson magának olyat, aki megbecsüli.
13/25 anonim válasza:
De ha egy nő teszi majd veled ugyanezt,simán csak lek*rvázod mi?
14/25 anonim válasza:
Nehogy beszélj! Kussolni kell. Azzal csak ártasz magadnak, a kapcsolatnak, és a lány jövőbeni barátainak, bár az téged nem kell, hogy érdekeljen.
Dolgozd fel magadban, ha tudod.
15/25 anonim válasza:
gerincesség mintaképe...gratula...
16/25 anonim válasza:
Jól tetted, kitudja ő hányszor lépet félre?
Senki sem szent. Na és ha megcsaltad? elhallgatod és le van szarva.
De amúgy csak annyit, hogy gondolkoztál volna előre ha ilyen kis lelki ismeretes vagy.
17/25 anonim válasza:
Pont az ilyen patkányok miatt lesznek a lányok is olyanok amilyenek...Utolsó!Lehúzhatnád magad,megérdemelnéd,hogy fel se álljon többet!
18/25 anonim válasza:
fura, hogy ilyenkor mit össze nyígnak a csajok itt, hogy mekkora szaralak a pasi, legyél tökös valld be. Mikor bezzeg ők lépnek férre akkor már más a helyzet. Am nem mondom hohy nincs igazuk. Szemét dolog megcsalni a párod. Inkább szykíts vele, mond h nem érdemel meg, mert ilyen olyan vagy, ezt tetted vele... Persze mindezt április elsején majd. Ha kiakad ráfogod h kamu. Te is megkönnyebbülsz merthát csakelmondtad:)
19/25 anonim válasza:
02:15 nem húzom le magam. tudod miért?
Elég sokszor elbántak velem a csajok. Utána sikerült talpra állnom és most visszakapják. Aki nem érdemli meg azzal nem vagyok olyan.
20/25 anonim válasza:
csak tudod utolsó azért mert veled kib/szott 3 lány,attól nem kell neked kib*aszni másik 10el,nem ők tehetnek róla,h te beleválasztottál a k*rvákba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!