Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnöm, pedig nagyon szeretem. Hogy tudnám jóvá tenni? Ráadásul a születésnapján léptem félre.
Figyelt kérdés
3 hete jöttünk össze,nagyon nagyon belezugtam.Ha kell ölén érte,nagyon szeretem.féltékeny tipus vagyok,és minden nap azon gondolkodok mivan ha megcsal??De tudom,hogy nem teszi.Na szóval elment tölem 200km re mert ott kapott melot.elörelathatoan 1 honap mulva jön haza.tartsuk a akpcsolatot,de a mai napon megcsaltam.Ami a legrosszabb,hogy ma van a születésnapja.Nagyon nagyon megbántam,ha lehetne visszaforditanam.ha elmondom tuti vége,én vagyok a féltékeny és én csaltam meg.Szép dolog mondhatom,tudom,hogy egy sz.r ember vagyok de mindenki hibazik 1szer.irjatok nemet,és életkort.köszönöm2011. júl. 8. 00:09
21/25 anonim válasza:
Úgy tudod jóvátenni, hogy eltűnsz az életéből.
22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Aki azt mondja nem szeretem az marhaság.Nagyon de nagyon szeretem.Tudom szemétség volt,és pont a születés napján,de nem is volt igazán megcsalás.Csókolóztunk,és kis tapi itt ott.nyalis-fali.de semmi több.tudom ez már nem vigasz.De ha alanyok megcsalnak valakit?Ök is ien batrak?mert itt mindeggyik aztmondja,mond el,mond el.Nehéz lessz,de ugy döntöttem,nem mondom el és majd ha jol alakul minden ével multán elmondom neki.De hagyok idöt,hogy minden jóra forduljon.Egyebkent nagyon nagyon féltékeny tipus vagyok,eddig 4 komoly bnöm volt,az eggyik 2 évig atöbi ien 3-4 honap hülyitette a fejem.leszedtek stb.a ffiaknak is lehet hibazni egyszer,nem csak a csajoknak.Most is aztmondom megbántam,és szarul érzem magam.De ha elmondom még rosszabb lessz.Jut eszembe 7fön jön haza jövöhéten,nagyon várom :)
2011. júl. 8. 09:19
23/25 anonim válasza:
nem 3 volt. :)
De tudod ha már annyira mondod, hogy ezért ilyenek a lányok mert ilyen marhák vannak mint én, akkor ha velem kitol 3 attól én még mosolyogjak ugyanúgy....de ha velük kitol egy is akkor már szegény biztos azért változik meg mert egy marha fiú köcsögölt vele, erről ennyit.
25/25 anonim válasza:
ha én valakit nagyon szeretek, nem kefélek félre!
mondd el és imádkozz, hogy megbocsájtson.
de jobban tenné, ha szakítana veled abban a pillanatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!