Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nőnek lenni ennyivel nehezebb?

Figyelt kérdés

Elgondolkoztam azon, hogy bizonyos dolgokban mennyire más elvárások/szabályok vonatkoznak a nőkre és a férfiakra, csak néhány példa:

- Ha egy férfi szőrös, akkor férfias; ellenben ha egy nő szőrös, akkor ápolatlan és nem nőies

- A férfiak akár félmeztelenül is rohangálhatnak az utcán, ellenben a nőkkel

- A nőknek kb 11 éves korukban megjön a menstruációjuk, ami kb 50 éves korukig tart (nem tudom, pontosan meddig), de addig minden egyes hónapban kb 5-6 napot szenvednek a vérzéssel, emiatt a felelőtlen szexnél is ők húzzák a rövidebbet, hisz ők lesznek terhesek; ellenben a férfiaknak semmi rossz nem származik a szexből (max. nemi betegség, de az a nőknél is fenn áll)

- Egy férfi haja általában rövid, 5 perc megnyírni otthon, fésülni se kell; egy nő ellenben fodrászhoz jár, kb hetente mossa a haját, megszárítja, kivasalja, formázza kedvére, és minden egyes nap meg kell fésülnie, frizurát csinálnia (ha nem tenné, ápolatlan lenne)

- Egy férfi kb 10 perc alatt elkészül, ha vhova mennie kell, mivel csak beáll a zuhany alá, megszárad, magára kap vmi ruhát (esetleg megborotválkozik, de náluk ez annyira nem nagy elvárás), dezodor és ennyi. Ellenben egy nő zuhanyzás közben megborotválkozik (akár a haját is megmossa, megszárítja stb.), utána ruhát válogat, sminkel, frizurát csinál, dezodor + parfüm, ékszerek kiválogatása stb...

- Ha egy pasi sok nővel lefeküdt, akkor ő a király; ellenben ha egy nő sok pasival lefeküdt, akkor egy utolsó r*banc

- A pasiknál nem undorító a böfögés és a fingás, sőt ez teszi őket férfiassá; egy nő esetében viszont ez undorító és halál ciki (sőt, még a nagywc-zés is ide tartozik)

- A házaséletben a feladatmegosztás a következő: a férfi dolgozik; a nő otthon foglalkozik a gyerekkel, főz, mos, takarít, bevásárol, egyéb dolgokat elintéz (és mindeközben kell a gyerekre vigyáznia). A férfinak ugyebár nem kell segítenie, mert ő dolgozik.

Miért van az, hogy a nőkkel szemben sokkal több elvárás van, mint a férfiakkal?

2011. jún. 29. 17:13
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

NEM a nagy melltől lesz egy nő jó, felejtsétek már el!

A tekintet, és az arc, és az egész megjelenés a lényeg.

A nőknek meg tényleg jobban bejönnek azok a srácok akik gyúrnak. Nem izomagy, csak látszik, hogy van izma.

És van aki reflexből tagadja, hogy nem a külsőt nézi, az nézzen kicsit vissza, kik keltették fel a figyelmét.

2011. jún. 29. 22:56
 52/53 anonim ***** válasza:
Én a fiúmmal soktam böfögő "verseny"ezni és mikor véletlen valami kicsi jön ki rögtön megszólal hogy "Ez mi vooolt?:D" szóval a böfögés nem gáz kivéve ha a nő egy karótnyelt gyökér, és ANNAK IS NÉZ KI.
2011. jún. 29. 23:12
 53/53 anonim ***** válasza:

19:35 vagyok

Kérdező beismered, hogy igazam van?Na erre írj már valamit!

Ha nem írsz semmit az azt jelenti, hogy egyet értesz.

2011. jún. 30. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!