Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nőnek lenni ennyivel nehezebb?
Elgondolkoztam azon, hogy bizonyos dolgokban mennyire más elvárások/szabályok vonatkoznak a nőkre és a férfiakra, csak néhány példa:
- Ha egy férfi szőrös, akkor férfias; ellenben ha egy nő szőrös, akkor ápolatlan és nem nőies
- A férfiak akár félmeztelenül is rohangálhatnak az utcán, ellenben a nőkkel
- A nőknek kb 11 éves korukban megjön a menstruációjuk, ami kb 50 éves korukig tart (nem tudom, pontosan meddig), de addig minden egyes hónapban kb 5-6 napot szenvednek a vérzéssel, emiatt a felelőtlen szexnél is ők húzzák a rövidebbet, hisz ők lesznek terhesek; ellenben a férfiaknak semmi rossz nem származik a szexből (max. nemi betegség, de az a nőknél is fenn áll)
- Egy férfi haja általában rövid, 5 perc megnyírni otthon, fésülni se kell; egy nő ellenben fodrászhoz jár, kb hetente mossa a haját, megszárítja, kivasalja, formázza kedvére, és minden egyes nap meg kell fésülnie, frizurát csinálnia (ha nem tenné, ápolatlan lenne)
- Egy férfi kb 10 perc alatt elkészül, ha vhova mennie kell, mivel csak beáll a zuhany alá, megszárad, magára kap vmi ruhát (esetleg megborotválkozik, de náluk ez annyira nem nagy elvárás), dezodor és ennyi. Ellenben egy nő zuhanyzás közben megborotválkozik (akár a haját is megmossa, megszárítja stb.), utána ruhát válogat, sminkel, frizurát csinál, dezodor + parfüm, ékszerek kiválogatása stb...
- Ha egy pasi sok nővel lefeküdt, akkor ő a király; ellenben ha egy nő sok pasival lefeküdt, akkor egy utolsó r*banc
- A pasiknál nem undorító a böfögés és a fingás, sőt ez teszi őket férfiassá; egy nő esetében viszont ez undorító és halál ciki (sőt, még a nagywc-zés is ide tartozik)
- A házaséletben a feladatmegosztás a következő: a férfi dolgozik; a nő otthon foglalkozik a gyerekkel, főz, mos, takarít, bevásárol, egyéb dolgokat elintéz (és mindeközben kell a gyerekre vigyáznia). A férfinak ugyebár nem kell segítenie, mert ő dolgozik.
Miért van az, hogy a nőkkel szemben sokkal több elvárás van, mint a férfiakkal?
Úristen, felöltözve kell járnod az utcán, be kell ülnöd a fodrászhoz, ki kell válogatnod az ékszereidet meg a ruháidat, nem böföghetsz és finghatsz. Hát mindjárt megsajnálom az összes nőt.
Konkrétan ha jól nézel ki, egyből megkaphatsz akárkit. Akár olyat is, aki perkál neked annyit, hogy ne kelljen dolgoznod se, aztán akkor konkrétan a fenn leírtakból áll a napod.
Ellentétben még a legjóképűbb fiúk között sincsenek olyanok, akiket soha nem utasított el egy nő valamilyen reális, vagy mondvacsinált ok miatt. Szóval elég a rinyából.
Gondolj arra, hogy a férfi a fej, a nő meg a nyak..
Engem egy férfi sem irányithat, van 1-2 férfi akit tisztelek, de a többséget mélységesen lenézem..
Egyes példányok annyira szánni valóak, hogy az már nem is igaz..Gondolj csak bele:Hány olyan választ látsz itt ezen az oldalon, hogy sunáználak, meg dugnálak meg mit tudom én..Nem röhejesek, most komolyan?
Sz*rd le az elvárásokat, az a lényeg, hogy magadnak megfelelj..
nem tudom te miről beszélsz kedves kérdező! melyik világban élsz te? mert ahol én, ott mocskosul nem így mennek a dolgok. vagy te így képzeled el az ideális férfit? szerinted akkor egyes férfiak miért járnak edzőterembe, miért diétáznak a kockás has miatt, miért van több szekrény ruhájuk, parfüm, rengeteg cipő. miért fizetnek ki egy csomó lóvét fodrászra? miért szórakoznak a kontaktlencsével és hajukkal minden reggel. ha szerinted az az ideális férfi amit leírtál akkor sajnállak, de ha csak ilyen szakadtak mint amit leírtál, akkor is...
mindig a nő választ! ha a nőnek egy lusta igénytelen se*gg kell akkor meg nem kell sírni.
Egyébként csak egy kérdés az amit ilyen szempontból igazságtalannak tartok bár ez is legfőbb részt a média hibája: a férfiak nem is ráncosodnak? Mert olyan reklámot még soha nem láttam, hogy férfiaknak reklámoztak volna ráncosodás elleni szérumot vagy krémet.:-) A nőknek ilyen szempontból rosszabb, mert őket jobban megviseli az öregedés folyamata, mint a férfiakat. Pontosabban azért, mert mindenhol a fiatal ráncmentes női képeket látjuk, modelleket, akik csinosak. Ahol a fiatalság az egyetlen olyan dolog, ami a nőt értékessé teszi(és aztán érezd magad sz@rul mert 30 éves lettél. nem rég a gyakorin láttam egy olyan kérdés, ahol 24 éves nő fél a megöregedéstől.és itt nem csak egy nőről van szó gondolom ilyenből még sok van): és itt most csak azért írtam ezt, mert kb ezt akarják velünk és a férfiakkal elhitetni. Ez nem ámítás, és baromság meg összeesküvés, ez az igazság sajnos. Nem azt akarják velünk elfogadtatni, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy, hanem azt, hogy hogyan lehetnél más. Gondolok itt plasztikai sebészetre. Ezek mind csak lehúzások. Ilyenkor lesznek depressziósok, önbizalomhiányosok, önképzavaros, anorexiás, bulémiás nők. A férfiakra is kihat de fontos azt megjegyeznem, hogy a nők többségét érintik ezek a problémák.
De még mindig ahhoz tartom magam amit az 1. oldalon is írtam, hogy mindkét nemnek meg vannak a hátrányai és előnyei.
"Mert olyan reklámot még soha nem láttam, hogy férfiaknak reklámoztak volna ráncosodás elleni szérumot vagy krémet"
én meg nőknek még nemláttam prosztata kenőcsös ajánló reklámot. nah akk 1:1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!