Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nőnek lenni ennyivel nehezebb?
Elgondolkoztam azon, hogy bizonyos dolgokban mennyire más elvárások/szabályok vonatkoznak a nőkre és a férfiakra, csak néhány példa:
- Ha egy férfi szőrös, akkor férfias; ellenben ha egy nő szőrös, akkor ápolatlan és nem nőies
- A férfiak akár félmeztelenül is rohangálhatnak az utcán, ellenben a nőkkel
- A nőknek kb 11 éves korukban megjön a menstruációjuk, ami kb 50 éves korukig tart (nem tudom, pontosan meddig), de addig minden egyes hónapban kb 5-6 napot szenvednek a vérzéssel, emiatt a felelőtlen szexnél is ők húzzák a rövidebbet, hisz ők lesznek terhesek; ellenben a férfiaknak semmi rossz nem származik a szexből (max. nemi betegség, de az a nőknél is fenn áll)
- Egy férfi haja általában rövid, 5 perc megnyírni otthon, fésülni se kell; egy nő ellenben fodrászhoz jár, kb hetente mossa a haját, megszárítja, kivasalja, formázza kedvére, és minden egyes nap meg kell fésülnie, frizurát csinálnia (ha nem tenné, ápolatlan lenne)
- Egy férfi kb 10 perc alatt elkészül, ha vhova mennie kell, mivel csak beáll a zuhany alá, megszárad, magára kap vmi ruhát (esetleg megborotválkozik, de náluk ez annyira nem nagy elvárás), dezodor és ennyi. Ellenben egy nő zuhanyzás közben megborotválkozik (akár a haját is megmossa, megszárítja stb.), utána ruhát válogat, sminkel, frizurát csinál, dezodor + parfüm, ékszerek kiválogatása stb...
- Ha egy pasi sok nővel lefeküdt, akkor ő a király; ellenben ha egy nő sok pasival lefeküdt, akkor egy utolsó r*banc
- A pasiknál nem undorító a böfögés és a fingás, sőt ez teszi őket férfiassá; egy nő esetében viszont ez undorító és halál ciki (sőt, még a nagywc-zés is ide tartozik)
- A házaséletben a feladatmegosztás a következő: a férfi dolgozik; a nő otthon foglalkozik a gyerekkel, főz, mos, takarít, bevásárol, egyéb dolgokat elintéz (és mindeközben kell a gyerekre vigyáznia). A férfinak ugyebár nem kell segítenie, mert ő dolgozik.
Miért van az, hogy a nőkkel szemben sokkal több elvárás van, mint a férfiakkal?
Szerintem sírni bárkinek lehet akár férfi akár nő. Én sosem tartottam cikinek, ha egy férfi sír. Sőt, tetszett is, hogy amellett, hogy Férfi meri vállalni az érzéseit és nem hagyja magában.
persze ugyanúgy egy hisztizős férfi, és egy hisztizős nő sem túl jó és elfogadható. a lényeg, hogy tudjuk, hogy mikor kell sírni.
"Egy sima, átlagos lánynak sokat kell dolgoznia, hogy szépen nézzen ki, kitűnjön a tömegből, észrevegyék a pasik."
Persze ez tényleg így van. Lehet csak én tapasztalom így. Én tök átlagos vagyok, és egyszer kipróbáltam azt, hogy na most semmit nem csinálok meg magamon se a hajamat, se smink(na nem mintha használnék olyan sokat csak szájfény meg szempillaspirál ennyi elég), és a legegyszerűbb de nem olyan topis ruhákat vettem fel. szinte egy pasi sem nézett rám. Aztán másik nap a legjobb formámat hoztam ki magamból. Rögtön felfigyeltek rám és mosolyogtak.
Úgyhogy ugyanúgy az átlagos lányoknak és az átlagos fiúknak is meg kell dolgozniuk azért, hogy boldogok lehessenek.
"legegyszerűbb de nem olyan topis ruhákat vettem fel. szinte egy pasi sem nézett rám. Aztán másik nap a legjobb formámat hoztam ki magamból. Rögtön felfigyeltek rám és mosolyogtak."
ez a sexuális diszkrimináció klasszikus esete. egyszer az a baj ha megbámulnak és megfüttyentenek egyszer meg az h pont nem teszik.
"ez a sexuális diszkrimináció klasszikus esete. egyszer az a baj ha megbámulnak és megfüttyentenek egyszer meg az h pont nem teszik."
Nem ezt már csak te találod ki.Biztos van ilyen is de nekem nem volt baj, mert hangulattól függően szoktam öltözni.
Csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy a férfiak hogy viszonyulnak egy teljesen átlagos lányhoz és lám meg is lett az eredménye: egyik se figyelt fel rám:-).
Úgyhogy nekem ne mondja azt senki, hogy az átlagos fiúk nak kell csak megküzdenie, ez nincs így. Az átlagos lányoknak is meg kell küzdeniük, hogy legyen valaki mellettük.
Szerintem pont fordítva van.A férfiaknak sokkal nehezebb, több elvárás van velük szemben.
Ahogy az első is írja, ha elválnak a gyerek az anyáé lesz, ez nem igazság, szeretem a gyerekemet, nem vehetik el tőlem csak mert nem én szültem meg az enyém is.
Egy férfinek sokkal nehezebb kapcsolatot kialakítania, sokszor elutasítják és nagyon oda kell figyelnie a külsejére mert a nők nagyrésze kizárólag külsőre megy, tehát konditerem, megfelelő étrend ez mind rengeteg pénz + kell kocsi is meg saját ház különben kevésbé lesz vonzó a nők szemében, egy nőnek nem kellenek ilyesmik, hogy vonzó legyen.Egy nőt nem utasítanak el, egy nőnek nem kell udvarolnia, csak kényelmesen várja hogy felszedjék, ez könnyű.
Egy nő minden téren előrébb van mivel nektek fejlettebb a kommunikációs és szociális készségetek, több szót használtok naponta, a mai világban pedig pont ez számít, hogy ki mennyire szociális, és jó a beszélőkéje.
Visszahúzódó férfiként esélyem sincs, hogy párt találjak mert ti kedves lányok ezt nem toleráljátok, ha lány lennék könnyen találnék párt.
Egy nővel nem játszanak a férfiak, hogy hamis flörtjeleket adnak, hogy aztán kihasználhassák és élvezzék a hatalmukat.Egy nőnek könnyebb vonzalmat kelteni a férfiakban, sokkal!Csak kicsíped magad és tapadnak rád, én hiába vagyok ápolt és izmos, észre sem vesznek a nők, hozzám sem szólnak.Én inkább lennék nő, sokkal könnyebb lenne, még menstruálni is jobb lehet mint magányosan élni, senki nem ölel meg, senki nem szeret,csak mert nem vagyok egy nyomulós alak.
Még mindig úgy gondolod, hogy nehezebb a nőknek?
21f
kedves kérdező. látom nem ment át amit írtam. te egy sportos, jól öltözött, jó illatú jó frizurájú srácot nézed meg az utcán vagy a kócos, épp felkaptam valamit, pocakos, szemüvegeset?
nem kifejezetten az izomagyúakra gondoltam amikor az edzőtermet említettem, képzeld nem csak buta emberek törődnek a testükkel és edzenek.
de ahogy írtad, hogy mit dolga egy nőnek reggel, azt ugyanúgy el kell végeznie egy férfinak is. a szőrről csak annyit, hogy ha nem akarok borostás lenni akkor 2 naponta borotválkozhatok.
Most az átlagról fogok írni, nem az angyalarcú lányokról és Brad Pittnek született pasikról..
Lányoknál:
- nehezebb vékonynak maradnunk, mert nőkön genetikailag több zsír van, kérdezz meg bármilyen szakértőt
- ha nincs nagy melled akármennyit sportolhatsz és fogyózhatsz, nem is lesz, már kiestél a jó nő kategóriából
- ha egy lányt erős szőrzettel 'áldott' meg az ég, akkor baromi sokat kell törődnie azzal, hogy sima legyen mindenhol, márpedig ez elvárás
- viszont mi többet tudunk kezdeni a hajunkkal, sminkünkkel, egy kiló festékkel még egy bányarémből is lehet szépet varázsolni, festhetjük a hajunkat, rakathatunk póthajat, egyenesíthetjük anélkül, hogy bárki megszólna
Fiúknál:
- talán nehezebbnek tűnhet, hogy nekik diétázniuk ÉS gyúrniuk is kell, de mint mondtam rajtuk alapból kevesebb zsír van (átlagban)
- nincs sok gond a szőrtelenítéssel, kivéve ha valaki jeti, de mondom, most az átlagról beszélek.
- egy pasi ha csúnya arccal született, akkor minimálisan korrigálgat a fogain, vágathat egy jó frizurát, de sokat nem tud kezdeni az arcával..
Na ezek voltak a pro és kontra a kinézettel kapcsolatban, írjatok, hogy szerintetek mit hagytam ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!