Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nőnek lenni ennyivel nehezebb?
Elgondolkoztam azon, hogy bizonyos dolgokban mennyire más elvárások/szabályok vonatkoznak a nőkre és a férfiakra, csak néhány példa:
- Ha egy férfi szőrös, akkor férfias; ellenben ha egy nő szőrös, akkor ápolatlan és nem nőies
- A férfiak akár félmeztelenül is rohangálhatnak az utcán, ellenben a nőkkel
- A nőknek kb 11 éves korukban megjön a menstruációjuk, ami kb 50 éves korukig tart (nem tudom, pontosan meddig), de addig minden egyes hónapban kb 5-6 napot szenvednek a vérzéssel, emiatt a felelőtlen szexnél is ők húzzák a rövidebbet, hisz ők lesznek terhesek; ellenben a férfiaknak semmi rossz nem származik a szexből (max. nemi betegség, de az a nőknél is fenn áll)
- Egy férfi haja általában rövid, 5 perc megnyírni otthon, fésülni se kell; egy nő ellenben fodrászhoz jár, kb hetente mossa a haját, megszárítja, kivasalja, formázza kedvére, és minden egyes nap meg kell fésülnie, frizurát csinálnia (ha nem tenné, ápolatlan lenne)
- Egy férfi kb 10 perc alatt elkészül, ha vhova mennie kell, mivel csak beáll a zuhany alá, megszárad, magára kap vmi ruhát (esetleg megborotválkozik, de náluk ez annyira nem nagy elvárás), dezodor és ennyi. Ellenben egy nő zuhanyzás közben megborotválkozik (akár a haját is megmossa, megszárítja stb.), utána ruhát válogat, sminkel, frizurát csinál, dezodor + parfüm, ékszerek kiválogatása stb...
- Ha egy pasi sok nővel lefeküdt, akkor ő a király; ellenben ha egy nő sok pasival lefeküdt, akkor egy utolsó r*banc
- A pasiknál nem undorító a böfögés és a fingás, sőt ez teszi őket férfiassá; egy nő esetében viszont ez undorító és halál ciki (sőt, még a nagywc-zés is ide tartozik)
- A házaséletben a feladatmegosztás a következő: a férfi dolgozik; a nő otthon foglalkozik a gyerekkel, főz, mos, takarít, bevásárol, egyéb dolgokat elintéz (és mindeközben kell a gyerekre vigyáznia). A férfinak ugyebár nem kell segítenie, mert ő dolgozik.
Miért van az, hogy a nőkkel szemben sokkal több elvárás van, mint a férfiakkal?
"hisz ők lesznek terhesek; ellenben a férfiaknak semmi rossz nem származik a szexből"
ha elválnak akk a gyereket egyből a nő kapja. ahhoz h ne hozzá kerüljön azt bizonyítani kell. a férj meg fizethet 20%ot ha csak egy gyerek van.
- Ha egy pasi sok nővel lefeküdt, akkor ő a király; ellenben ha egy nő sok pasival lefeküdt, akkor egy utolsó r*banc
- A pasiknál nem undorító a böfögés és a fingás, sőt ez teszi őket férfiassá; egy nő esetében viszont ez undorító és halál ciki (sőt, még a nagywc-zés is ide tartozik)
Ez a két megjegyzés nem igaz, de egyébként minden más igen.
Régen csak a pasik dolgoztak, ők keresték a pénzt, ők voltak a kigyúrtak, akik védték a nőt, de a világ mára teljesen meghibbant és a nőknek is dolgozni kell a megélhetés miatt. Ez teljesen felborított mindent és még nem sikerült alkalmazkodni....
Mellesleg a nők választják maguknak a tökölést a fürdőben...
Igen, ezért nem csinálom azt ami az elvárás lenne, hanem meghatározom mi az amit én magamtól is megtennék és azt teszem meg saját Magamért!;-) és nem más miatt.
Persze ettől lehet azt fogja valaki gondolni, hogy biztos igénytelen vagyok aki zsíros hajjal mászkál az utcán. :-D Pedig nem.:-D De ebbe felesleges belemennem.
Egyébként a férfi létnek is vannak hátrányai az előnyökről is beszélnünk kéne. Mindkét nemnek szüksége van a másikra. Ezt már tudom. :-)
19/L
Egyébként egy rövid hajú nő is lehet sexy...Pasinak is lehet hosszú, zsíros, ígénytelen haja..
A pasik meg nyílván keresik a szép nőket...
De gondolom azért te sem feküdnél le egy szőrös izzadt palival..
Utolsónak is igaza van...
Ha pedig szeretsz és kívánsz valakit, mindegy milyen.
De gondolja bele, a nőnek ott van a melle...
A pasinak nincs melle...
Vagy titeket nőket ennyire izgat a pasik melle, mikor azt sem értitek, hogy mi miért szeretjük a női mellett??
milyen lenne már, ha ti póló nélkül sétálgatnátok??
Azt meg minden értelmes ember tudja, hogy nektek is kell wc-re menni és ugyan olyan gusztustalan, mint ha pasi lennél.
Nehogy már itt tatsunk, hogy öngyilkosság, mert nem akart, nem mert valaki wc-re menni, mert sírni fogok.
Mi dőltünk be a kígyó csábításának, és szakítottuk le az a tiltott gyümölcsöt...ráadásul utána megetettük a férfival is. A biblia szerinte ezért XD
Amúgy meg ha csak azért nem böfögsz, mert egy nőnek nem illik az elég furcsa. Egy pasinál sem illik szerintem.
Én lány vagyok, de ezek alapelvárások magammal szemben, hogy tiszta legyen a hajam, fogam...stb...
Amúgy meg mind2 nemnek megvannak a maga nehézségei.
(mondjuk egy takaros menstruációt egyszer minden pasi átélhetne, és akkor megértené, hogy vajon miért nem vagyunk akkor olyan frissek üdék, és jókedvűek, ahogy ők azt szeretnék XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!