Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti függő lennék lány létemre?
pimasz vagy :D tudtad? :D
amúgy kövér vagy? vagy mi nem tetszik magadon? :P
Magamon az nem tetszik kicsit hogy vékony vagyok, ezért gyúrok, és hülyére próbálom enni magam mindig xP De am szerencsére nem olyan rossza fejem legalább
Igen, tudtam. :D
Nem vagyok kövér,de vékony sem, inkább "nagy darab". :)
Nem tudom mi nem tetszik, úgy összevetve semmi. :D
Mert szívás hogy a hasonkorúak már dugtak is:S Nekem meg még egy csókom se volt. Ez még nagyobb szégyen, mint a szüzesség :S
De majd most változtatok ezen, sikerülni fog becsajoznom akkor is :D
Elég sz@r érzés, hogy ha néha szerelmes vagyok az sose teljesedik be :S Bár hozzám bújna egy lány este, az milyen jó lenne... Minden este elképzelem :D Van hogy órákig nem tudok aludni mert ezen merengek milyen lenne... Meg suliba is folyton nézek ki a fejemből órán, és romlik a tanulmányi eredményem is :S
De elhatároztam hogy fejlődni fogok, kinéztem tavaly egy lányt is, most lesz 9.es és a bnői csúnyák, de ő szép, meg olyan védtelen fajta :D Szal nem hiszem hogy olyan nagy dominancia kellene neki, ezt még én is meg tudom csinálni :D De addig is próbálkozok nyáron is, kevés sikerrel, de legalább fejlődök, randiztam is már 0 sikerrel, de már tudom hogy kell, haverom mondta stb...
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire el vagy keseredve.
Ez az elképzelős dolog nálam is működik, de mostanában megpróbálok minél kevesebbszer erre gondolni, pedig marhára jó lenne már egy barát...
most már nem vagyok elkeseredve... hála Brian Tracy-nek és Napoleon Hill-nek (könyveiknek)
De olyan kíváncsi vagyok rád xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!