Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti függő lennék lány létemre?
Légyszi akkor legalább egy képet töltsd fel kephost.hu -ra vagy vhova és mutasd meg, hagy mondjak már véleményt... Ha feladod az egészet, akkor sanyarú egy életed lesz, mint nekem lett volna, de mostmár tudom hogy nekem is lehet bnőm, és mindent megtehetek amiben hiszek, hála Brian Trcy, és Napoleon Hill-nek, meg művészi lelkivilágú haveromnak :P
Nem cikizlek ki vagy ilyesmi, ne légy már így begyulladva istenem :D
21 lányból tetszik 15 az osztályba, tuti tetszel, nah mutasd magad légysziii
Nem vagyok begyulladva. :D
Amúgy jó, hogy rájöttél, hogy lehet barátnőd, mert baromi jól nézel ki. :)
Nem akarok képet küldözgetni "akárkinek".
Jah az új haj az jobb lett ezerszer, mint a régi :D
Akárkinek nem küldöl képet?? Miért nem?? Mit csinálok a képeiddel? :D De most komolyan... Bennem bízhatsz, csak egy képet adj már meg :D várrrrrr, kitudja lehet tetszel, és ha nem akkor meg nem, nah, ne légy buta xD küld privátba, hogy más ne lássa meg akkor úgy, vagy húzd ki a szemed egy fekete csíkkal :D ha úgy jobb xd
Ilyen erővel bárkiben bízhatnék. :)
Nem küldök képet, hiába kérlelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!