Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maszti függő lennék lány létemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszti függő lennék lány létemre?

Figyelt kérdés
Ha valami miatt nem tudok egy nap minimum egyszer masztizni, akkor ingerült leszek, úgy érzem, hogy muszáj csinálnom. Van, hogy naponta 4-szer, 5-ször is magamhoz nyúlok.
2011. jún. 29. 11:39
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Figy volt már olyan hogy egy lány depressziós volt itt a GYK-n mert csúnya, és kicsúfolják, oszt nekem meg tetszett, nem is értettem :D Már csak kíváncsiságból is! légyszi
2011. júl. 2. 00:11
 32/55 anonim ***** válasza:
különben ha volt már barátod, akkor tuti nincs baj a külsőddel
2011. júl. 2. 00:12
 33/55 A kérdező kommentje:
Nem volt még barátom, nem hiába. És én nem vagyok depressziós, csak tisztába vagyok önmagammal. :D
2011. júl. 2. 09:08
 34/55 anonim ***** válasza:

Légyszi akkor legalább egy képet töltsd fel kephost.hu -ra vagy vhova és mutasd meg, hagy mondjak már véleményt... Ha feladod az egészet, akkor sanyarú egy életed lesz, mint nekem lett volna, de mostmár tudom hogy nekem is lehet bnőm, és mindent megtehetek amiben hiszek, hála Brian Trcy, és Napoleon Hill-nek, meg művészi lelkivilágú haveromnak :P

Nem cikizlek ki vagy ilyesmi, ne légy már így begyulladva istenem :D

2011. júl. 2. 13:37
 35/55 anonim ***** válasza:

21 lányból tetszik 15 az osztályba, tuti tetszel, nah mutasd magad légysziii

[link]

2011. júl. 2. 17:09
 36/55 A kérdező kommentje:

Nem vagyok begyulladva. :D

Amúgy jó, hogy rájöttél, hogy lehet barátnőd, mert baromi jól nézel ki. :)

Nem akarok képet küldözgetni "akárkinek".

2011. júl. 3. 17:07
 37/55 anonim ***** válasza:

Jah az új haj az jobb lett ezerszer, mint a régi :D

Akárkinek nem küldöl képet?? Miért nem?? Mit csinálok a képeiddel? :D De most komolyan... Bennem bízhatsz, csak egy képet adj már meg :D várrrrrr, kitudja lehet tetszel, és ha nem akkor meg nem, nah, ne légy buta xD küld privátba, hogy más ne lássa meg akkor úgy, vagy húzd ki a szemed egy fekete csíkkal :D ha úgy jobb xd

2011. júl. 3. 18:55
 38/55 A kérdező kommentje:

Ilyen erővel bárkiben bízhatnék. :)

Nem küldök képet, hiába kérlelsz.

2011. júl. 3. 19:14
 39/55 anonim ***** válasza:
hm hát akkor szia :(
2011. júl. 3. 21:17
 40/55 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha esetleg bunkó voltam, de nem tudom mitől lenne jobb, ha látnál. Mégis mi lenne akkor?
2011. júl. 4. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!