Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, hogy Lány létemre ondóm van?
Elég tanulatlan vagy,a nőknek nincs ondójuk,az drágám fehér folyás ami a nőknél normális!Biológia óráról nem kéne lógni,ugyanis ilyen idős lányokat már "felkészítenek" az iskolában felvilágosítást kaptok,de te ezen valószínű nem voltál ott!
21/L
Atyaég. Remélem ez csak egy vicc....
Ha nem, akkor ülj le SÜRGŐSEN beszélgetni Anyuddal, vagy egy idősebb nőrokonoddal.
napiszarra vele!!!!!
"most jött meg először, de nem vér formájában..." csak az a menstruáció, amikor vérzel!!! gondolom nemtudod, mi az a sperma. mert ha tudnád, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést-.-
a sperma (ondó) a nő megtermékenyítésére szolgál. hogy jöhetne belőled ondó, mikor neked méhed van? vagy van herezacskód is? mivel a sperma nem bírja a meleget, ezért a külső herezacskókban helyezkedik el, hogy "hűvösebb" maradhasson. akinek méhe van (normális esetben) annak nem lehet ondója/pénisze/herezacskója stb, csak ha átesett valamien műtéten.
(lehet valamit rosszul írtam, én így tanultam.... mert nem lógtam el a bioszt!!!!!!!!!) ajánlom,. olvasgass ilyen könyveket, mert a többiek körberöhögnek majd, ha ilyen tudatlanul mész 8.-ba, vagy gimibe (gondolom még 7.es vagy...)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!