Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, hogy Lány létemre ondóm van?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és most jött meg először, de nem vér formájában, Valami fehér, ragadós váladék távozott a hüvelyemből, pont mint a sperma.
2011. máj. 3. 15:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

úúúristen.. komolyan mondom ha a hülyeség fájna..

nagy az isten állatkertje..

2011. máj. 6. 13:46
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen nem tudja, mi az a fehér folyás, de ezt már tudja, hogy hogy néz ki az ondó.. OMG!

neked nem jött meg! majd akkor fog, ha valóban vérzel. sürgős felvilágosításra szorulsz, tessék elbeszélgetni anyukáddal, nővéreddel, nagynénéddel, nagymamáddal, vagy bármilyen idősebb nőrokonnal, vagy jó barátnővel, aki tudja már ezeket!

21/L

2011. máj. 6. 14:44
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Az a lényeg, hogy tudja nem?:D

Az nem számít, hogy nem tudja pontosan, mi is az a menstruáció. A fő, hogy tudja, hogy néz ki az ondó....:D:D:D

Anyám, mi lesz vele pár év múlva????:S:S

2011. máj. 8. 12:08
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

nem fehér a menstruáció -.-

nekem is szokott néha lenni,

pedig én már egy ideje menstruálok...

és teljesen normális

2011. máj. 15. 11:09
 15/34 anonim ***** válasza:
90%

...a hüvelyemből, pont MINT a sperma.

Tudjátok ugye,hogy nem hiszi azt,hogy sperma, hanem csak ahhoz hasonlította?! -,-"

2011. máj. 15. 19:22
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
utolsó! a kérdés kiírása így szerepel: normális az, hogy lány létemre ondóm van? tehát nem az hogy lehetséges-e ez vagy ilyesmi? hanem mint tény hogy neki ondója van az normális e..
2011. máj. 15. 23:12
 17/34 anonim válasza:
Nekem is volt ilyesfajta folyásom de az hátul jött ki barna színű volt és a wc-ben végezte :D XD
2011. máj. 16. 20:45
 18/34 anonim ***** válasza:

Sztem is fake gyanús:DDD

Ha esetleg nem az, akkor itt nagy bajok vannak. Ülj le anyukáddal és beszéljétek meg, hogy mi micsoda!

2011. jún. 7. 16:26
 19/34 anonim válasza:
2011. jún. 7. 16:31
 20/34 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagyon hülye kérdés -.- ennyi idősen kéne tudnod h milyenek a lányok... Amúgy fent van ez a kérdés nemkutya.com-on is xD
2011. jún. 7. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!