Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, hogy Lány létemre ondóm van?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és most jött meg először, de nem vér formájában, Valami fehér, ragadós váladék távozott a hüvelyemből, pont mint a sperma.
2011. máj. 3. 15:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

hagyjuk már a felvilágosításos dolgot.

az iskolai felvilágosítás ló.szart sem ér, az is biztos. Nálunk például annyi volt, hogy tanár elhadarta a 8.-os biológia könyv utolsó pár leckéjét és mehet mindenki arra, amerre lát. Nem is értem, miért olyan büszke az ország a gyerekek felvilágosítására.

2011. jún. 7. 21:05
 22/34 anonim válasza:
Mi általánosban kétszer kaptunk felvilágosítást, és midnen évben volt egxy külön "lányos" óra amikor fiatal védőnővel voltunk a teremben, és bármit kérdezhettünk. Szóval azért nem mindenhol szar a felvilágosítás..
2011. jún. 7. 21:26
 23/34 anonim ***** válasza:

Erre azért felvilágosítás nélkül is rá lehet jönni.

Amúgy én az igynevess.blog-on láttam:D

2011. jún. 8. 14:22
 24/34 anonim válasza:

Am fent vagy az igynevessen te gyökér :P

[link] xDD

2011. jún. 9. 18:24
 25/34 anonim ***** válasza:
Enne a bizonyos 13 éves lánynak nincsenek szülei? most jött meg először xD hihetelen mennyire nincsenek felvilágosítva a tizenévesek...mellesleg igaz amit előrébb írtak, 13 éves kislány nem tudja mi az ami a testében történik de azt már tudja mit szívjon ki a f*szból....borzasztó...
2011. jún. 10. 13:08
 26/34 anonim ***** válasza:
Najó, ez nekem azért kicsit durva..=// és én is az igynevessen láttam =)
2011. jún. 12. 17:10
 27/34 anonim ***** válasza:
2011. jún. 12. 17:40
 28/34 anonim ***** válasza:

a felvilágosító órák sz*rt se érnek. vagyis nálunk. volt 1 óra 6.-ban (persze addigra már mindenki tudott mindent. én biztos, mivel korán érő típus vagyok), amikor elmagyarázta a védőnő a tampon használatot, azt ennyi. :D engem soha senki sem világosított fel, magamtól jöttem rá. szerintem baj, ha 13 éves létére (akár fel van világosítva, akár nincs) azt hiszi, h ondó. :s

ennyi volt a hozzáfűznivalóm.

2011. jún. 16. 21:47
 29/34 anonim ***** válasza:

Hát én mindjárt sírva fakadok, istenem !

Ez most kb olyan mintha azt mondta volna h az új szülött kisbaba belepisilt a pelusába és megvan neki. XDD

am én likegyanus-on láttam

2011. jún. 22. 00:10
 30/34 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy most miért kell lecseszni így őt?!:O Nem mindenki ilyen sz×xmániás hogy már 11-12 évesen tud mindent és azt hiszi hogy ez menő.Szerintem meg ha a szülő világosítja fel a gyereket az olyan gáz lehet.Én szerencsére magamtól tanultam meg mindent és a szüleim sosem beszéltek erről,még azt se kérdezték 1-szer se hogy van-e barátnőm stb...

Szétröhögném magam ha elkezdenék mesélni hogy születik a gyerek xD

2011. jún. 25. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!