Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, hogy Lány létemre ondóm van?
hagyjuk már a felvilágosításos dolgot.
az iskolai felvilágosítás ló.szart sem ér, az is biztos. Nálunk például annyi volt, hogy tanár elhadarta a 8.-os biológia könyv utolsó pár leckéjét és mehet mindenki arra, amerre lát. Nem is értem, miért olyan büszke az ország a gyerekek felvilágosítására.
Erre azért felvilágosítás nélkül is rá lehet jönni.
Amúgy én az igynevess.blog-on láttam:D
a felvilágosító órák sz*rt se érnek. vagyis nálunk. volt 1 óra 6.-ban (persze addigra már mindenki tudott mindent. én biztos, mivel korán érő típus vagyok), amikor elmagyarázta a védőnő a tampon használatot, azt ennyi. :D engem soha senki sem világosított fel, magamtól jöttem rá. szerintem baj, ha 13 éves létére (akár fel van világosítva, akár nincs) azt hiszi, h ondó. :s
ennyi volt a hozzáfűznivalóm.
Hát én mindjárt sírva fakadok, istenem !
Ez most kb olyan mintha azt mondta volna h az új szülött kisbaba belepisilt a pelusába és megvan neki. XDD
am én likegyanus-on láttam
Amúgy most miért kell lecseszni így őt?!:O Nem mindenki ilyen sz×xmániás hogy már 11-12 évesen tud mindent és azt hiszi hogy ez menő.Szerintem meg ha a szülő világosítja fel a gyereket az olyan gáz lehet.Én szerencsére magamtól tanultam meg mindent és a szüleim sosem beszéltek erről,még azt se kérdezték 1-szer se hogy van-e barátnőm stb...
Szétröhögném magam ha elkezdenék mesélni hogy születik a gyerek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!