Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti függő lennék lány létemre?
Figyelt kérdés
Ha valami miatt nem tudok egy nap minimum egyszer masztizni, akkor ingerült leszek, úgy érzem, hogy muszáj csinálnom. Van, hogy naponta 4-szer, 5-ször is magamhoz nyúlok.2011. jún. 29. 11:39
22/55 A kérdező kommentje:
Na azt azért nem. :D
2011. júl. 1. 12:05
23/55 anonim válasza:
nah ez az utolsó válaszoló nem én voltam:D Hanem vmi perverz :D
Küldj már egy facebook linket magadról :D vagy egy képet, meg írd le a korod, nagy szám :D (azért csak nem 11 vagy XD)
f17
24/55 A kérdező kommentje:
Kép, és facebook link sincs.
15 vagyok. :)
2011. júl. 1. 15:45
25/55 anonim válasza:
26/55 A kérdező kommentje:
Jó az új frizud. Nem mintha Te olyan rosszul néznél ki...:)
2011. júl. 1. 19:32
27/55 anonim válasza:
küld el privátba ha nem akarod, hogy ide kiíródjon :D Nem fogom teleposztolni a falad hogy nimfó vagy istenem...:p
28/55 A kérdező kommentje:
Hahah...:D
Nem küldöm privátba sem, nem akarom magamat mutogatni feleslegesen.
2011. júl. 1. 20:10
29/55 anonim válasza:
Mi?? Feleslegesen?? Csak kíváncsi vagyok, nah :D léccccciii :D Úgyse ismerlek, nem ismerek annyi embert, kizárt hogy ismerlek :D
30/55 A kérdező kommentje:
Hát szerintem felesleges. Nem vagyok szép, sőt még csinos sem. Nem veszítesz semmit, ha nem látsz.
Amúgy nem hiszem, hogy ismernél, ha én sem ismerlek Téged. :)
2011. júl. 1. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!