Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye egy ilyen okádék testtel nem lehet sokra vinni?
itt ez a frankie muniz. egy szinész (öcsikém/ már megint malcolm) én max igy néznék ki, ha gyurnék...nyilván ö is csak ezért né ki igy.de amugy okádék feje van, és 24 évesen is olyan, mitn egy 14 éves.és a mozgása is undorito.én hányok töle, csak az a baj, hogy pont igy nézek ki.ilyen jelenség vagyok.és nem is jönnek össze a lányok.olyan szinten, hogy nem mosolyog rám senki, csak a fejüket forditják el, és fintorognak.
Mért nem felel meg, ha egy lány azért szeret beléd, amilyen vagy? Mért akarod, hogy idióta libák rohangáljanak utánad, hogy "meg akarlak d*gni"? Komolyan egyes pasik olyan primitívek... Ha valaki megszeret, akkor a testedet is szeretni fogja.
De ilyen személyiséggel, ami a kérdésedből és a kommentedből sugárzik, lehetnél Adonisz, én menekülnék előled.
Kicsit félrehord a agyad.
Az egyetlen dolog, amivel sikert érhetsz el a személyiséged. Teljesen mindegy milyen test van mögötte.
Amíg erre nem jössz rá, örök vesztes maradsz.
Bár ha 22 évesen még nem jöttél rá, akkor lehet már késő.
Ha meg ilyen macskajancsi Norbikat hozol fel példának, akkor tudd, hogy nem a testével ért el sikert. Csak a személyiségével: a sikerhez kellett a média neki, tudta kinek a faszát kell leszopni ehhez. Neki ez a személyisége ...
Tehát Te nem jársz városban, boltban, hétvégente szórakozó helyeken, nem utazol buszon, vonaton. Be vagy zárva egy közösségbe, amely földrajzilag is elszigetelt.
Ha pedig ezen kívül mégis találkoztál már veled ellenkező nemű embertársaddal, akkor rákérdeztél és megbizonyosodtál a válasza alapján, hogy csak a tested érdekelte, ami egyébként szerinte egy szar.
Így van? Csak hogy értsem a problémád ...
Tehát 4-5 év alatt a szórakozó helyeken hány lányt kértél fel táncolni?
Ne várd, hogy egy lány megy oda hozzád! Az a legritkább ...
Egyébként 10%, azaz egy este 10 lányt leszólítasz, akkor 1 lesz aki szívesen ismerkedik veled és kapcsolat lesz belőle - csak rajtad múlik és nem a testeden (én 182 magas, 60 kg csontváz, több(!) tucat(!) komoly és futó kapcsolaton túl).
Ne haragudjatok lányok, de ha ez az "átlag", akkor milyen lehet az átlagon aluli?
Aki nem képes naponta egy órára felkelni a kib*szott számítógép elől és elmenni futni, lenyomni x db fekvőtámaszt, húzódzkodni egy faágon - ezek mind ingyé' vannak! - az mit akar? Nem mindenki születik széles vállakkal, atlétikus testalkattal, de tegyünk már valamit hogy kinézzünk valahogy b+!
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!