Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a bajotok a kidolgozott férfi testtel?
Linkelek egy képet. [link]
Csomó lánytól hallom, hogy ez milyen undorító meg minden, akkor mi a szép?Ha valaki 120kiló és szőrös?Kíváncsi lennék az ilyen lányokra, hogy nekik milyen testük van.
Ezzel konkrétan semmi probléma sincs, sőt. :D Viszont a hivatásos testépítők a túlzottan kidolgozott testükkel nekem sem tetszenek és sokan szerintem erre mondják, hogy undorító, nem az egészségesen kidolgozott testre. Szerintem az is ugyanolyan szélsőség, mint a bélgilisztaság.
Lehet búzázni, de az izmos test szőrtelenül esztétikus, ráadásul nem a szőrmennyiségtől függ a nemi identitás.
Ez olyan primitív..
Nem tartom undorítónak, de nekem nem tetszik sem a szőrtelenített mellkas, sem az ennyire izmos test. Azt szeretem, ha van mit fogni, gyúrmázni egy pasin és hozzábújni sem szeretek kemény izmokhoz.
De szerintem nagyon sok lánynak tetszik az az alkat, ami a képen van.
11:16 - Az izom nem kemény ám mindig. De ezt magadon is megnézhetnéd :D Ha nem feszít a fiú, akkor az izom puha!
Amúgy van különbség a testépítő és a szteroidos profi között. A testépítők többsége nem használ szteroidot! Aki hobbiból csinálja, az nem tenné tönkre magát ilyenekkel, max ha nagyon hülye (ugyanis a szteroidtól nem fog senki gyorsabban fejlődni, edzeni ugyanúgy kell, méghozzá nagyon keményen!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!