Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mi a bajotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a bajotok a kidolgozott férfi testtel?

Figyelt kérdés

Linkelek egy képet. [link]

Csomó lánytól hallom, hogy ez milyen undorító meg minden, akkor mi a szép?Ha valaki 120kiló és szőrös?Kíváncsi lennék az ilyen lányokra, hogy nekik milyen testük van.

2011. júl. 8. 11:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ma 11:19

Elhiszem. De akkor sem igazán tetszik. Mindenkinek más és más alkat jön be.

2011. júl. 8. 11:24
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Első vagyok. Nem azt mondtam, hogy a szőrtelen kisfiúk búzák, mert nincs rajtuk szőr, hanem azok a felnőttek, akik napi x órát a testükkel foglalkoznak, nézegetik magukat a tükörben és szörtelenítik az egész testüket, csakhogy csillogjon. Nem férfias, ha valaki ennyit foglalkozik magával. Én legalábbis ezt tapasztaltam a normálisabb lányoknál.
 13/26 bix ***** válasza:
89%

nem igazán van szőr a mellkasomon, a vádlimat nem borotválom, 198 centi vagyok, és 6 éve súlyzós+ kicbox edzéseim vannak...

egy csajtól kaptam meg hogy túl izmos vagyok neki, a többinél meg se fordult. persze kevésbé bíznak meg bennem, pedig alapvetően hűséges típus vagyok, soha senkit nem csaltam meg. a baj hogy én nem az esztétika miatt teszem ezt, hanem hobbi, menekülés, stresszlevezetés, stb. a normálisabb csajok meg rámnéznek és egyből megkaptam a köcsög gyórós agyatlan önimádó címet, holott pl pesten kevés múzeum van ahol még nem jártam, nem járok bulizni, nem iszok, nem cigizek, a jobb darabokat megnézem az operában is, stb...

14/26 anonim ***** válasza:
31%
Ezt hívják általánosításnak! Hülyeség ilyenekkel foglalkozni, a legtöbb nőnek igenis bejönnek az izmosabb pasik, csak maguknak sem vallják be illetve tartanak tőlük! Ennyi! :)
2011. júl. 8. 11:29
 15/26 Smartguy86 ***** válasza:
82%
11:24 - Ne is érdekeljenek azok a nők, akik így állnak hozzád. Egy ember se tisztelendő, aki nem veszi a fáradságot, hogy megismerjen és csak a hülye előítéleteivel tud jönni...
2011. júl. 8. 11:34
 16/26 anonim ***** válasza:
54%

ma 11:29

Tart a fene! :) Kétszer jártam izmos pasival, ők is a belső értékeik miatt tetszettek, külsőleg nem annyira. Egyáltalán nem tetszenek. Ez nem azt jelenti, hogy undorítónak tartanám őket, csak nem az eseteim, ennyi.

2011. júl. 8. 11:37
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
Az hogy te pont nem tartasz tőlük, még nem cáfolja meg azt amit írtam! A másik fele, hogy az hogy izmos valaki, még nem jellemzi a többi külső tulajdonságát... ez alapján így nem is lehet ítélni, az is más téma hogy kinek mi az izmos, illetve túl izmos pasi. Nekem a képen szereplő még nem az a "kigyúrt" kategória!
2011. júl. 8. 11:42
 18/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ő melyik kategória? :D

2011. júl. 8. 11:46
 19/26 bix ***** válasza:
73%

csak megerősíteni tudom, ez még egyáltalán nem kigyúrt, a karja nem rossz de pl mellben igencsak kevéske, én erre azt mondanám hogy egy kicsit jobb mint amilyennek minden férfinek lennie kéne. fitt talán a legjobb szó rá.

tudom hogy savat kapok mert valakinek a mackós pasik jönnek be, de fiatal kortól sportolni kéne, mert az egészséges életnek az az alapja, akkor meg kb így néz ki egy normális ember, bár valszeg nem ilyen alacsony testzsírszázalékkal...

2011. júl. 8. 11:46
 20/26 anonim ***** válasza:
27%
Hidd el a testeddel nincs semmi baj. Csak egyre kell vigyáznod! Nehogy izomaggyal párosuljon! (Jelenleg még ott sincs baj)
2011. júl. 8. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!