Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevin42 kérdése:
Szerintetek nagyon gagyi a felső testem? Lányok, bejönne ha egy srác akinek tetszel ilyen testtel rendelkezni?
2011. jún. 23. 21:02
1/27 anonim válasza:
Ebből nem sok mindent lehet látni.
Rakj fel egy másikat.
3/27 hümi válasza:
gagyi?! sztem pont jó :D ..de ha téged zavar akkor lehet még rá gyúrni
4/27 anonim válasza:
miért nem szőrös? szeded vagy nem nő rajta?
5/27 anonim válasza:
Hát én 16 évesen ettől már jóval férfiasabban néztem ki.
Amúgy én a lányokat szeretem, de nincs úgy gond a testeddel. Minden nap csinálj meg jó sok fekvőtámaszt meg pár felülést, és lesz mellizomd, meg talán kockás hasad is.
21F
6/27 A kérdező kommentje:
Elsőne: ha vársz egy kicsit lekicsinyíti.
Második: Fuck
Harmadik: Köszi, most kezdtem el kondizni szóval remélem változni fog.
Új válaszolók: Kort is légyszi
2011. jún. 23. 21:06
8/27 anonim válasza:
készülj h hamarosan törlik a kérdésedet, mert ezzel idézem" nem okosodsz" -.-
9/27 anonim válasza:
Az első vagyok jó úton haladsz.
10/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jöhet több is. Egyébként még nem töltöttem be a 16-ot és nem borotválom a hasamat, mellemet mert nincs mit nagyon. Ami szőr van a hasamon az szőke és nem zavar!:)
2011. jún. 23. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!