Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évikee. =$ kérdése:
Ez mit jelent? (kérlek titeket, minél többen írjatok. )
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm megkérdezte a fiút aki tetszik nekem, hogy bejövök-e neki. ott ültek mellette a haverjai (jól elb@szta, félre kellett volna hívni.. :S ) és nem válaszolt. Barátnőm mondta hogy k*rva nagy válasz.. aztán mondta a srác, hogy jó, talán.
a barátai előtt nem merte csak bevallani? :\ Mert ha nem tetszenék neki, szerintem egyből rá vágta volna, hogy NEM..
Kérdés: Tetszek neki ez alapján?
2011. jún. 23. 08:42
11/11 anonim válasza:
menjél fagyizni ne pasizzál....majd 4-5 év múlva a nagy csalódások után pedig azt bánod h akk mért nem voltál még gyerek , sőt akk még azt is megbánod h elkezdtél pasizni...úristen...én 13 évesen még kártyáztam meg tinisorozatot néztem...nyugodtan pontozz le, de szánalmas a mai 12-14 éves korosztály...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!