Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon most mi lenne a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon most mi lenne a legjobb megoldás és ti mit tennétek a helyemben? Kérlek, hogy minél többen írjatok tanácsot!

Figyelt kérdés

A történet a következő:

Kedden szakított velem a barátom,mert az utóbbi időben nagyon sokat(rengeteget)veszekedtünk,semmiben nem egyezett a véleményünk,szóval teljesen megváltozott a kapcsolatunk,mert régebben semmi vita nem volt és mindig békésen éltünk!A másik oka az volt a szakításnak,hogy én régóta kértem tőle,hogy változzon meg valamiben és nem tudott,mert kb mindig csak addig tartott a változása,amíg beszéltünk a dologról,szóval kevés ideig és emiatt én csúnyábban beszéltem vele,mert nagyon idegesített,hogy nem képes megváltozni,de nem szándékosan csak a helyzet úgy adta magát!!A szakítás is nagyon csúnya volt!Azóta még rosszabb lett a helyzet,mert mindent egymás fejéhez vágunk és mindennek elmondjuk egymást(bizonyos kereteken belül),de nekem mindez nagyon fáj és rettentően szenvedek!

Azóta azt mondja,hogy megbánta és kezdjük újra,mert meg tud értem változni és minden rendben lenne!De felteszem itt a kérdést,hogy ha eddig nem volt képes megváltozni,akkor most miért tudna?

Egyfolytában azt mondja,hogy kezdjük újra,mert megbánta és,hogy én is szeretem,akkor miért nem kezdjük újra?

De egy ilyen szakítás után meg ilyen viták után,hogy tudna rendesen működni a kapcsolatunk?Szerintem egyfolytában vita lenne továbbra is vagy én nem is tudom,hogy mi lenne!

Segítsetek nekem,mert nagyon ki vagyok borulva,mert még mindig IMÁDOM,de nem akarom úgy leélni az életem,hogy minden napomat vitázással töltöm el!

Ti mit tennétek a helyemben?

A felejtés szinte lehetetlen,mert osztálytársak vagyunk,így minden nap látjuk egymást!

Jelenleg azt érzem,hogy se így se úgy nem jó,mert mindenféleképpen csak szenvedek!Ez olyan lehetetlen helyzet...:\'(

Amúgy én 17 vagyok ő pedig 18 és 27 hónapig voltunk együtt!

Még mindig imádom!

Kérlek adjatok tanácsot és a különböző hülye dumáktól kérlek,hogy kíméljetek,mert így is eléggé ki vagyok bukva,nem kell,hogy még oltogassatok is!

Előre is köszi!

Üdv!

2009. márc. 29. 16:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom, hogy próbáld meg újra...lehet most más hülyének fog nézni, hogy ezt írom, de egy esélyt megérdemel mindenki...na meg ha tényleg ennyire szereted tényleg...én 3szor kezdtem újra a jelenlegi párommal...nem vagyok 100as, ezt már nem ajánlom. Hátha adott neki annyi erőt a változáshoz az hogy most "elvesztett"...próbáld ki, pár hónap alatt ki fog derülni...ha meg csak duma volt, hogy megváltozott, hidd el, jobb lesz neked nélküle, meg találni fogsz 1000szer jobbat is!

Sok sikert, kitartást és türelmet hozzá!

2009. márc. 29. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ miben akartad őt megváltoztatni. Pl. ha azt akartad, hogy ne cigizzen, ne igyon, vagy ne legyen annyit a haverjaival és nem változtatott ezen vagy káromkodik, igazad van. De ha olyanra kérted, hogy más zenét hallgasson, máshogy öltözködjön, az fölösleges, mert ő ilyen, így szeretted meg és nem szabad máson változtatni, így megértem, hogy kiakadt.

Nehéz lesz elfelejteni ha egy osztályba jártok, de képes leszel rá, mert szerintem nem müködne már, fiatal vagy, lesz majd más barátod. Én ezt javasolnám, de neked kell döntened.

L, 18

2009. márc. 29. 17:05
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Azt nem írtam le,hogy már voltak kisebb szakítások,de akkor mindig gyorsan kibékültünk és ment tovább az élet!

Nem tudom,hogy mit kellene tennem!

Várom a további válaszokat!

Üdv!

2009. márc. 29. 17:07
 4/13 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak:Nem ilyen változásról volt szó,hanem arról,hogy kicsit hagyjon szabadabban élni,mert minden percemmel el kellett számolnom és amikor pl a barátnőmmel akartam lenne a suliban és ketten akartunk beszélgetni,akkor is ott volt a nyakamon és nem hagyott élni!Volt,hogy a barátnőmmel is alig akart elengedni vásárolni,mert ő is jönni akart velünk!

Szerintem ez nem olyan nagy változás,amiben ne lehetett volna megváltozni!

Köszy a válaszokat,várom a további tanácsokat!

Üdv!

2009. márc. 29. 17:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, és érzed, hogy ő is igazán szeret, akkor én a helyedben visszafogadnám. Én valahogy mindig úgy voltam vele, hogy mindenki megérdemel egy 2. esélyt. És ha ezek után sem változik meg, és folytatódnak a veszekedések, akkor végleg szakíts vele, nem éri meg, hogy idegileg kikészülj mellette.
2009. márc. 29. 17:11
 6/13 A kérdező kommentje:

Már rengeteg"utolsó"esélyt adtunk a a kapcsolatunknak!

Ő azt vágta a fejemhez a múltkor,hogy ha IGAZÁN szeretném akkor mindig megadnám neki az utolsó esélyt!

De most én vagyok a hülye vagy tényleg elfogy egyszer az "utolsó"esély?

2009. márc. 29. 17:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindig le voltam oltva, mikor azt hangoztattam, hogy "Íratlan aranyszabály, hogy osztálytárssal soha." Remélem most belátja mindenki, hogy nem hülyeség.
2009. márc. 29. 17:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy te szereted, de ez így nem mehet tovább, neked több szabadságra lenne szükséged, és ezzel a túlzott ragaszkodásával, mindent tudni akarásával csak azt éri el nálad, hogy a végén megutálod.
2009. márc. 29. 17:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
mivel több tanácsot is kértél írok neked!Hasonló korú gyermekeim vannak,17,23,24,25 évesek.Nekik mindig azt a tanácsot adom,hogy mivel még nagyon fiatalok,ha nem működik jól a kapcsolatuk,nyugodtan szakítsanak,még akkor is ha fáj,mert jobb előbb mint később.Ennyire fiatalon még kár lekötni magadat,ismerj meg más fiukat is.Lehet hogy egy másikkal még jobb lesz a kapcsolatod.Én 18 évesen az elsővel maradtam (osztálysam volt),megbántam!!!
2009. márc. 29. 17:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem csak egy mondat jutott eszembe, amikor végigolvastam a kisregényedet: Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életedet, hanem az, aki nélkül nem!

persze te még fiatal vagy az igazihoz, de ha szeretitek egymást próbáljátok áthidalni azt a problémát, és ha olyan, amivel nem árt neked, v. magának, akkor miért akarod megváltoztatni??

2009. márc. 29. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!