Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magadat vagy az ellenkező nemet hibáztatod magányosságodért?
Annyi olyan kérdést olvasok, ahol az emberek az ellenkező nem hiányait és hatalmas elvárásait okolják az emberek magányosságuk miatt.
A másik oldalon sok olyan kérdés is van, ahol az illető magán változtatna, hogy párt találjon, csak nem tudja hogyan..
Ti melyik csoportba tartoztok, mit gondoltok erről?
Tényleg nőtt a különbség az elvárások között, tényleg nehezebb ma boldognak lenni mint régen?
Ahogy irték előttem a nők, de sajnos nem csak a nők, hanem általában minden ember egyre primitivebb, igy egyre kevesebb a lehetőség normális kapcsolatot kialakitani. Nem vagyok tökéletes, de mindig igyekszem a legtöbbet és a legjobat adni annak, aki éppen a párom, sajnos mindezt soha nem kaptam vissza egyik kapcsolatomban sem. Beleuntam. Nincs több energiám, ami marad inkább magamra forditom és amig nem jön egy lány, aki bebizonyitja azt, hogy érdemes rá energiát forditanom ez nem is fog megváltozni. Nem lehet mindig a másikat hibáztatni, de olyan 80%-ban az ellenkező nem, 20%-ban az én hibám, hogy nincs barátnőm, úgy érzem.
22F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!