Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magadat vagy az ellenkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magadat vagy az ellenkező nemet hibáztatod magányosságodért?

Figyelt kérdés

Annyi olyan kérdést olvasok, ahol az emberek az ellenkező nem hiányait és hatalmas elvárásait okolják az emberek magányosságuk miatt.

A másik oldalon sok olyan kérdés is van, ahol az illető magán változtatna, hogy párt találjon, csak nem tudja hogyan..

Ti melyik csoportba tartoztok, mit gondoltok erről?

Tényleg nőtt a különbség az elvárások között, tényleg nehezebb ma boldognak lenni mint régen?

2011. jún. 22. 23:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Sokkal nehezebb ma egy fiatal férfi dolga, mint régebben. Akkor valahogy nyitottabbak voltak a lányok, ma kifejezetten zártak és sokszor ellenségesek is. Borzasztóan nehéz így bármit is elérni...
2011. jún. 22. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Nem csak, hogy ellenségesek, hanem primitívebbek is. Meg persze mióta a zaklatás bűncselekmény lett, az is visszavesz kicsit a lendületből. Néha azon morfondírozom, jó lenne megütni egy-két nőt, izomból.
2011. jún. 22. 23:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Gyááááá! Második válaszoló... XD
2011. jún. 22. 23:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Jajjj... hát nekem azért van egy szint, amit jó volna ha megütne az illető. Belsőre és külsőre is egyaránt. Na ehhez képest szerintem csak olyannal voltam eddig, akiből valami mindig hiányzott. Az pedig csak addig volt elég, amíg be nem sokaltam, mert ugye kellett volna még valami. Próbáltam már olyannal is együtt lenni, hogy jaj majd megszeretem a külsejét, eltartott akár 1 évig is de rá kellett jönnöm,nem tudok megbékélni vele. Vagy külsőre vagy belsőre. Állati magányos vagyok :-( Végre olyat akarok, aki elfogad engem és én is őt. Eljárok ide-oda de kb 1000-ből egy aki szimpatikus külsőre. Megismerkedni meg már rázósabb volna... Ha meg elfogad valaki és én is őt, akkor miért változtatnék magamon? Én csakis saját magam miatt változtatnék, nem egy pasi,vagy barátnők,ismerősök miatt.. :-)
2011. jún. 23. 00:15
 5/12 anonim ***** válasza:
háát ne mtudom a haverom elégdurván rászállt egy csajra és zaklatáson számomra tulmenő volt. één teljesen megértettem a csajt h kikosarazta de a srácc etttöl csak dühös lett és aztmodnja h neki van igaza XD
2011. jún. 23. 00:16
 6/12 anonim ***** válasza:

nekem nincs önbizalmam, bár mindenki szerint szép vagyok ..hát nem ! :)ez is közrejátszik,hogy nem nagyon engedek közel magamhoz senkit..ezért egyedül vagyok.szóval elsősorban magamat hibáztatom

17/L

2011. jún. 23. 00:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha majd hibának érzem az egyedülállóságot akkor a médiát fogom meg a zsidókat. Meg persze az egész világot, amiért így megváltozott.
2011. jún. 23. 00:32
 8/12 anonim ***** válasza:

A nőket, hogy miért?Mert én minden tőlem telhetőt megtettem, ne mondjátok már ha több száz nőnél kezdeményezek egy sem jön össze, akkor nem vele mvan a baj, hanem velük, hogy mindenkinek ilyen nagyok az elvárásai, komolyan egy jó szót nem tud szólni sok csaj beszélgetésnél csak aha, ja ilyen bunkók, barátnőikkel persze ömlik belőlük a szó, 12 órán át tudnék az ilyenekről beszélni.

21f

2011. jún. 23. 00:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Én egyaránt hibáztatom magam és a másik nemet is. Tudom, hogy mik a hibáim, és azt is, hogy az én bajom, hogy még nem változtattam rajtuk. Ugyanakkor ha a pasik nem minden nőben a topmodellt keresnék, sokkal könnyebb dolga lenne mindenkinek.

20L

2011. jún. 23. 02:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindkét oldal hibás, mert a tökéletest keressük, ami nincs.
2011. jún. 23. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!