Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen melltartó nélkül?
Figyelt kérdés
12 évesen lány vagyok,az nagyon baj ha nem hordok toppot meg melltartót sem?Focizok és ezért sportos alkatú vagyok,széles vállal,és ezért még nincs mellem(már azért nő,de nem annyira).Az osztályba mindenki hord csak én meg egy szintén focista lány nem.De tesin sosem veszem át a felsőm,hanem felé veszem a tesi pólót.Az nagyon gáz ha nem hordok semmit se?2011. jún. 21. 10:02
31/31 anonim válasza:
Szia én is 12 vagyok topp :D Lehet gondolom venni a vaterán vagy ilyesmi netes helyeken... én a hongkongba vettem (kínai) de most nekem 70a/b-s a mellem :D neaggódj majd nőni fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!