Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 évesen melltartó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen melltartó nélkül?

Figyelt kérdés
12 évesen lány vagyok,az nagyon baj ha nem hordok toppot meg melltartót sem?Focizok és ezért sportos alkatú vagyok,széles vállal,és ezért még nincs mellem(már azért nő,de nem annyira).Az osztályba mindenki hord csak én meg egy szintén focista lány nem.De tesin sosem veszem át a felsőm,hanem felé veszem a tesi pólót.Az nagyon gáz ha nem hordok semmit se?
2011. jún. 21. 10:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
lécci a hülye kérdésektől kíméljetek köszi pl utsó válaszoló
2011. jún. 21. 13:30
 22/31 A kérdező kommentje:
amúgy mennyi az átlagos mellbőség 12 évesen? :P
2011. jún. 21. 13:43
 23/31 anonim ***** válasza:
11%
Egyébként milyen a melled? Hegyesebb, vagy inkább kerekdedebb, mellbimbó stílusa (telt, lapos, hegyesvégű)?
2011. jún. 21. 13:54
 24/31 A kérdező kommentje:
Hát,inkább hegyesnek mondanám a formáját.
2011. jún. 21. 14:10
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Akkor értem, hogy miért zavaró. huszonéves nem hajt rád?
2011. jún. 21. 14:38
 26/31 anonim ***** válasza:
42%
12evesen bőven menstrualtam...es 70 es melltartot hordtam..ja en.mar 4 be is hordtam melltartot olyan push up nelkulit.!!pussz
2011. jún. 21. 16:43
 27/31 anonim válasza:
Nos én is 12 éves vagyok,eléggé vékony testalkatú vagyok,de rengeteget eszek,meg se látszik rajtam.Az osztályban az összes csaj hord melltartót,csak én nem.:( (eléggé deszka vagyok x( )ez a dolog néha zavar.De én azzal biztatom magam,hogy majd 13-14 évesen nőiesedni fogok és hízni is valamennyit.Engem azzal piszkálnak,hogy milyen sovány csontkollekció vagyok.Majd kinövöm.
2011. szept. 3. 23:40
 28/31 anonim válasza:
25%

szerintem egyáltalán nem gáz ha nem néz ki hülyén

mert pl a mi sulinkba is van egy csaj (asszem hatodikos) és ő elég kövérke, és nincs nagy melle, de ilyen csúcsosak és nagyon hülyén néz ki, hogy sosem hord melltartót.

tesire meg focira jó ha felveszel valamit, már csak a kényelmesség szempontjából is (bár ha nem zavar, akk mind1)

a két plázacicával ne foglalkozz!

am ha venni akarnál kosaras melltartót akkor szerintem olyan kéne ami AA-s. az kisebb mint az A.

de szerintem semmiképp ne hordj amég nem zavar és nem néz ki hülyén, mert rosszat tesz a mellnek, lötyögni fog később, hogyha úgy nő meg hogy gyakorlatilag belenő a melltartóba és semmi tartása nem lesz.

14/l

2011. nov. 3. 17:17
 29/31 anonim ***** válasza:

Egy 12 évesnek már lehet gyönyörű melle! Volt barátnőm, aki 20 éves koráig nem hordott és gyönyörű C-s mellei voltak. Szerintem meg kéne kérdezned egy orvost erről, mert ő el tudja magyarázni hogy milyen fiziológiai következményei lehetnek ha nem hordasz melltartót! Ezt komolyan mondom!

Nem tudom mekkora már a cicid, de szerintem még nem kell. Viszont ha a mellbimbóid átbökik a pólódat az szép és izgató látvány még egy növésben lévő mellnél is, és a fiúk zavarukban idiótán viselkedhetnek miatta. Szekálhatnak és folyton azzal csúfolhatnak, vagy le akarják majd tapizni meg ilyenek. A melltartó ezt elfedi és így ebben a korban legalább nem szállnak rád. :) Bár a női mell szép és nem kell szégyellni, vagy takargatni, de ha hülyékkel vagy körülvéve, akkor ez van... :)

2011. nov. 3. 17:25
 30/31 anonim ***** válasza:
ha nincs melled akkor minek a melltartó? amúgy is kicsi as mellnél elég 16-17 éves korodig a sport melltartó avgy topp alatta meg semmi sem kell,ha nagy a melled nyilván kell de még a Bnél is elég a sport melltartó linkeljek hogy lásd mire gondolok? [link] ekkoránál nem kell melltartó
2011. nov. 3. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!