Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen melltartó nélkül?
szerintem egyáltalán nem gáz ha nem néz ki hülyén
mert pl a mi sulinkba is van egy csaj (asszem hatodikos) és ő elég kövérke, és nincs nagy melle, de ilyen csúcsosak és nagyon hülyén néz ki, hogy sosem hord melltartót.
tesire meg focira jó ha felveszel valamit, már csak a kényelmesség szempontjából is (bár ha nem zavar, akk mind1)
a két plázacicával ne foglalkozz!
am ha venni akarnál kosaras melltartót akkor szerintem olyan kéne ami AA-s. az kisebb mint az A.
de szerintem semmiképp ne hordj amég nem zavar és nem néz ki hülyén, mert rosszat tesz a mellnek, lötyögni fog később, hogyha úgy nő meg hogy gyakorlatilag belenő a melltartóba és semmi tartása nem lesz.
14/l
Egy 12 évesnek már lehet gyönyörű melle! Volt barátnőm, aki 20 éves koráig nem hordott és gyönyörű C-s mellei voltak. Szerintem meg kéne kérdezned egy orvost erről, mert ő el tudja magyarázni hogy milyen fiziológiai következményei lehetnek ha nem hordasz melltartót! Ezt komolyan mondom!
Nem tudom mekkora már a cicid, de szerintem még nem kell. Viszont ha a mellbimbóid átbökik a pólódat az szép és izgató látvány még egy növésben lévő mellnél is, és a fiúk zavarukban idiótán viselkedhetnek miatta. Szekálhatnak és folyton azzal csúfolhatnak, vagy le akarják majd tapizni meg ilyenek. A melltartó ezt elfedi és így ebben a korban legalább nem szállnak rád. :) Bár a női mell szép és nem kell szégyellni, vagy takargatni, de ha hülyékkel vagy körülvéve, akkor ez van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!