Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 évesen melltartó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen melltartó nélkül?

Figyelt kérdés
12 évesen lány vagyok,az nagyon baj ha nem hordok toppot meg melltartót sem?Focizok és ezért sportos alkatú vagyok,széles vállal,és ezért még nincs mellem(már azért nő,de nem annyira).Az osztályba mindenki hord csak én meg egy szintén focista lány nem.De tesin sosem veszem át a felsőm,hanem felé veszem a tesi pólót.Az nagyon gáz ha nem hordok semmit se?
2011. jún. 21. 10:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Én sokáig nem hordtam melltartót, amíg még pici és feszes addig minek? Legalább megerősödik és nem a merevítő tartja melltartó nélkül meg lóg. Aludni is csak anélkül szabad különben tényleg a "melltartó" izmok elernyednek és tőgy les az eredmény :DD Nincs kis mellem de az olyan peckesen áll hogy csak na xD Nesze neked melltartó :D
2011. jún. 21. 12:41
 12/31 A kérdező kommentje:

De az lehet hogy ezért nincs barátom,mert nincs mellem? :P

Hetedikes leszek szeptemberbe és még nem volt barátom.. :/

2011. jún. 21. 12:45
 13/31 anonim ***** válasza:
85%

Ne ilyeneken gondolkodj nekem van mellem és mégsem volt még barátom! Ennyi idősen ne pasikkal foglalkozz hanem haverokkal tanulással. Gimi előtt állsz ne basz*d el az élted a gyagyásabbik nem miatt :D

17/L

2011. jún. 21. 12:47
 14/31 A kérdező kommentje:

Jó tanuló vagyok 4,9-es átlag..:P

De vannak barátaim is azért.. ;)

2011. jún. 21. 12:50
 15/31 anonim ***** válasza:

12:34-es vagyok.

Én a H&M-ben vettem, de sima fehérneműs boltban is kaphatsz toppot. Nem tudom, mennyire vagy közel Pesthez, de Women' secret-ben, Tezenis-ben vannak 65/B-s melltartók. Egyébként ezzel még tényleg ráérsz.

2011. jún. 21. 12:52
 16/31 anonim ***** válasza:
Figyelj én 13 éves vagyok, és most kezdtem topot viselni pár hete... És nem emiatt nincs barátod... nekem is alig van valamim, és voilá, van barátom...Ha meg nálatok ennyire nagy a felszínesség, akkor meg sem érdemlik, hogy valamelyiknek a barátnője legyél...És még valami...Engem is csúfolnak, főleg egy gyökér gyerek, és ilyenkor azt szoktam mondani: "lehet, hogy nekem vannak testi lemaradottságaim, de képzld, én behozom, de te életed végéig ilyen ötéves agyú leszel..."(majd vágok egy közömbös képet, és hátatfordítok neki)... Úgyhogy: ha nem lötyög nem kell melltartó, max egy top...
 17/31 anonim válasza:

Szerintem nem attól függ h van e pasid.a focira meg tesire vegyél sportmelltartót ahogy sokan mondták.

am én is focizok és akk sportm. veszek fel,otthon nem hordok semmit (pólót igen) (és van egy kicsi mellem)

am az osztályba van egy lány neki alig van mondhatni nincs is melle és majdnem minden tesiórán új melltartója van.sztem ez ciki.

13/L

18/31 A kérdező kommentje:
Az osztályban van két plázacica(az egyik bukik matekból,a másik epphogy átcsusszant)csak ők "terrorizálnak".. -.-"
2011. jún. 21. 12:58
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen hülye pi...ákkal ne törödj. az egyik válaszoló
2011. jún. 21. 13:05
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
és ha egy borostás huszonéves bekapná a melled, mit tennél? csak úgy, éjszaka, az utcán?
2011. jún. 21. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!