Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még itt olyanok rajtam kívül akiknek nem lehet párjuk? Hogy viselitek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 15:37
21/32 WhiteLabel válasza:
dobd nekem is el a képet, kiváncsi vagyok, meg megkérdezem barátnőmet mi a véleménye:)
22/32 anonim válasza:
küldj egy képet nekem is, nem leszek kíméletes
23/32 anonim válasza:
Azért nem ugyanaz a kép meg a valóság. Én kép alapján van akinek még tetszem is, de aki élőben ismer, mindenki rondának tart. Ha neten megismerkedek egy lánnyal, és megbeszélünk egy randit, akkor is mindig az van, h meglátja milyen csúnya vagyok élőben, és emiatt nem jön össze velem.
24/32 A kérdező kommentje:
17:42
Elküldtem.
2011. jún. 19. 18:02
25/32 anonim válasza:
"Mindig" figyelj ezt nem tudhatod... Valószínűleg azért vagy ennyire ilyen, mert sok volt a negatív visszajelzés, ( a randi üggyel kapcsolatban...) de ne add fel!
26/32 anonim válasza:
Ha ez nekem szólt, én már feladtam :) Szó szerint mindenki rondának tart, akkor meg minek próbálkozzak? Legalább megkímélem magam a csalódásoktól.
27/32 WhiteLabel válasza:
Nincs veled gáz, bár azt a b.uzi napszemcsit vedd le, meg egy laza ing, aztán már csak önbizalom kell:)
Barátnőm mondjuk azt mondta hogy neki semmi baja, de mint férfi nem jösz be neki, bár reméltem is mert full más stílusúak vagyunk:D
Sok sikert, önbizalom legyen, ez a lényeg:)
28/32 A kérdező kommentje:
Lehetnének lelkesebbek is a lányok velem szemben mondjuk örülhetnének ha odamegyek hozzájuk, de nem.Annyira rossz látni azt a sok párt az utcán mindig rossz kedvem lesz ha látom őket.
2011. jún. 19. 18:37
29/32 A kérdező kommentje:
18:36
Köszi a választ:)
Na igen valahogy egyik nőnek sem jövök be mint férfi:D már megszoktam.
2011. jún. 19. 18:43
30/32 anonim válasza:
Küldj nekem egy fotót, és én megígérem, hogy őszinte leszek Veled. Akkor is, ha fájni fog, meg fogom mondani, ha a külsőddel van baj. Pontot teszek Neked ennek a végére, ha akarod.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!