Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még itt olyanok rajtam kívül akiknek nem lehet párjuk? Hogy viselitek?
Aszem én is ilyen vagyok, de nehéz lenne elmagyarázni.
Te hogy kerültél ilyen helyzetbe?
Am sokat mozgok, ez jót tesz. Meg próbálok zenélni tanulni. Kemény a suli is, de most szünet van. Elég nehezen viselem és nemtom mi lesz. Nagyon szeretnék már barátnőt, de sztem engem nem lehet szeretni
20f
Nem tudom miért nem lehet, eddig mindenki elutasított.
Volt, hogy azt mondták legyünk csak barátok, mondom én nem barátkozni akarok hanem barátnőt.Vagy bocsi nem vagy az esetem, avgy másba vagyok szerelmes, túl jó vagy hozzám, van másik pasi aki jobb nálad stb ilyen hazugságok amik leépítették az amúgy is csekély önbizalmamat.
Olyan nem volt, hogy valaki nem utasított el.
Fiúk, hát mi ez a nagy önbizalomhiány?
Jó...pont én mondom, akinek nincs sok. Na de azért ennyire!? Ne legyetek kétségbe esve. Én hiszek abba, hogy mindenki megtalálja a párját. Nehéz...tudom. De adjatok időt a dolgoknak, és jönni fog valaki. És, attól még, hogy Te azt hiszed, hogy ronda vagy, attól még más láthat téged gyönyörűnek. Na és persze a lélek is NAGYON fontos. Legyetek kedvesek, udvariasak, de szenvedélyesek is...
...de a legfontosabb, hogy ne adjátok fel! Itt vagyok én is 18 évesen, pasi nélkül... de úgy vagyok vele, hogy majd csak jön valaki, aki komolyan is vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!